Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obama je 1972 IMAO 11-12 godina . TOLIKO od mene. Prekontrolisite sta stvarno pise na linku: ???
http://www.bollyn.info/home/articles/polphil/rahm-emanuel-and-barack-obama/ evo raja citajte
@djanko slazem se sa tobom u potpunosti Obama je samo marioneta nista se on ne pita ja sam citala da je neka zidovka izjavila1972 da ce Obama biti predsjednik 2009 sve je u njihovim rukama i ova kriza je njihovo maslo i politika.
Kako god, ovi su najhebali...
Evo o tome koliko je to briga Hilary i Obami : http://www.youtube.com/watch?v=momR6qiJbb4&fmt=6
jesi li primijetio da nijedna izraelska banka nije u problemima?
Hm,Jevreji imaju potpunu kontrolu nad Amerikom ! Izbor saradnika , koji je \"Obama uradio\" to itekako dokazuje ...Mislim da je Obama u svoj toj prici marioneta .Cini mi se da citav svjet ulazi u jako neizvjestan i tezak period .Bice svasta !Da da Bog da ovdje nadvlada razum ,u sta sumnjam,pa da ne dozvolimo da ponovo budemo krvavi kusur !
Ne budi glup, čim nestane nafte boli će amere đon za Izrael, ovako zaprže čorbu kad god im je ćejf!
predsjednici USA prije sto budu izabrani prvo posjete Izrael i poloze zakletvu da ce se boriti za njihove interese
Sve je to isto.