Komentari (335)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj čovjek jeste porijeklom Bošnjak a vjerujem da se sada osjeća više kao turčin.
@jedna si jedina Bosnjaci su odigrali veliku ulogu u Osmanskom carstvu, koje je bilo jedini bajrak islama stotinama godina(dok su drugi surovali s krizarima...). Tako da sam ponosan sto su moji preci sluzili tom carstvu i Inshallah sluzit cemo i dalje, a sve s ciljem da se uspostavi red na zemlji i da Allah bude s nama zadovoljan.
Ovo je cisti bezobrazluk i nam da od muzeja koji predstavlja dodir dvije vjere napravis dzamiju...Kakvu se onda poruka salje onima koji su druge vjere? Sramotno
Budimo spremni da pod vodstvom Sultana Erdogana branimo nasu vjeru i nase objekte, koji su kupljeni halal novcem i otudjeni od din-dušmana! Kjafiri se nisu bunili kad je dzamija zatvarana a bude se kad se otvara! Nikad uspjeti necete!!!
Kako je on Bosnjak???Roden u Kutahji u Turskoj,zavrsio tamo osnovnu i srednju skolu a vjerovatno i islamske nauke.Radi i zivi citav zivot u Turskoj,imam u Istambulu.To sto prica Bosanski je za njega samo strani jezik ,kao za nas Njemacki ili Engleski,ili ga zna zbog roditelja.Ako mu je majka iz Bosne i to vjerovatno, zbog njegovog imena i prezimena,ona je Bosnjak,ali ovaj je definitivno Turcin.
Druze ti ne znas razliku izmedju nacionalnosti i drzavljanstva
Ha ha ha ima da istambul padne od vaši sergiha Isisa ste narod za lafo sergije svaki petak sve ste deblji i veći a sve se manje gradi a više daje
Ide po redu, sljedece je Al Aksa u sinagogu jer je bila tu prije sinagoga
ovo je pogresno,nepotrebna provokacija ... slijedi pretvaranje al aqsa dzamije u manastir i sta onda !?!?!?!
Pa sto dislajkovi? Pa ne volite cut istinu da turska vise ne prekrsti svakom ime i prezime u tursko? Naravno, vi ste jednoumnici kojima su srbocetnicki i jugokomunisticki mediji rekli erdogan kaka i sad ponavljate to ko mantru
Znaju li Turci da mi Bošnjaci njih volimo ovoliko? Pa kad će nas više pogurati sa bar jedno 500 miliona eura?
Jesu se upalili servi ko da imaju nekakve veze sa Aja Sofijom. Nisu je ni na razglednici vidjeli.
mašallah
Sramota. Erdogan je Hitler 21. stoljeća
Ma Shaa Allah, AJA SOFIJA JE DZAMIJA!
Elhamdulillah
Otimačina! Historia magistra vitae est.
Nema "Bošnjaka" u Turskoj... sve su to Turci, ukoliko žele uspjeti u bilo čemu. Primjer: sportisti koji su morali mijenjati prezime da im se ne završava na "-ić" ukoliko bi htjeli zaigrati u reprezentaciji Turske.
@Infidel i taj zakon je ukinula Erdoganova “diktatorska” vlast
krstasi i genocidasi na aparatima