Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gentleman1 22.01.2014. u 14:53 Odgovori 97Asad je zlocinac, nema sumnje u to. Nema sumnje ni u to da ga Amerika zeli skinuti sa vlasti. Amerika je zelila unistiti i Jugoslaviju a to ne znaci da Milosevic i Mladic nisu odgovorni za zlocine. Neznas ti nista Genrlimenu ,amerika je podrzavala Yugu i njen opstanak sve dok nije vidla da milosevic od Yuge pravi veliku smrdiju e tad su okrenuli plocu,Postoji snimak razgovora slovenskog rukovodstva i srbijanskog kada Borislav jovic pita slovence sta cekaju sto se ne ocepljuju kojeg je iznio obavjesajac radisavljevic u emisiji nekad bilo srbin ali te izjave nema na youtube sakrilije da mogu i dalje lagat narod kako su oni srbija stjela da ocuva YUGU..
sve se isto ponavlja kao i za vrijeme rata u BiH, ne zna se ko je zrtva ko je agresor i oni se dogovaraju, isto kao sto nisu znali da c e t n i c i pale i ubijaju na sve strane, pa sve polako, jedan sastanak, drugi sastank i onda kraj rata, nakon stotina hiljada mrtvih i milion raseljenih, tako ce biti i sa sirijom.... !!!
jah "pobunjenici" placenicka gamad smrdava
samo je jedna stvar ispravno recena! domaci ljudi treba da se bore za svoja prava, a ne da im podrska (osim diplomatske i humanitarne) bude u ljudstvu i oruzju! pa jbt. znaci posalju kinezi pola miliona i rijese stvar unutrasnjeg politickog uredjenja tudje drzave!
Amerikanci su im tako zakuvali da ce izgleda sukob da traje godinama. Sad su nasli i par covjekolikih stvorenja koji pregovaraju i sire svima nam dobro znanu propagandu. Sirijski narod ce da gine, oni ce da dovlace mudzahedine iz cijelog svijeta i kad ne ostane ni kamen na kamenu, onda vise nece biti ni vazno ko je pobjednik. Pretvorice Siriju u Avganistan. Jos jedan u dugom nizu americkih ratnih zlocina. A kad dodje vrijeme, tim istim mudzahedinima ce prepadati Amerikance, gomilati oruzje, napasti jos nekoliko zemalja, sve po isprobanom receptu.
"For a long time, the Arab world and other places beside have played host to stories and illusions about the supernatural power of the United States, which controls everything through complex conspiracies and plots. In this worldview, everything that takes place can be explained in terms of imperialist conspiracies. This is an error. Without a doubt, the United States are still a great power and capable of influencing events, but they are not always able to manipulate them by means of complex conspiracies: this really is beyond their capacities. Of course the Americans do sometimes try to do this, but they fail, too. What happened in Syria is not outside our understanding: it began as a popular and democratic protest movement demanding democratic reforms, but instead of responding to it in a constructive, positive manner, Assad reacted with violent repression. The usual outcome of such a course of action is either a successful crushing of the protests or otherwise, to see them evolve and militarize, and this is what took place in Syria. When a protest movement enters this phase we see new dynamics at play: usually, the rise of the most extremist and brutal elements to the front ranks."
Asad je zlocinac, nema sumnje u to. Nema sumnje ni u to da ga Amerika zeli skinuti sa vlasti. Amerika je zelila unistiti i Jugoslaviju a to ne znaci da Milosevic i Mladic nisu odgovorni za zlocine. Svako ko podrzava Asada dabogda mu rodjeno dijete dozivilo sudbinu sirijskog djeteta.Amin
i ti se zoves vjernikom?! a kunes i boga molis za tudje zlo kakvo god njegovo misljenje bilo ako nije kao tvoje?! nice!
onaj osjecaj kad places dok gledas raskomadane ljude po cesti u siriji situacija je losa a ovi klovnovi dizu slike u zrak .bem li vam djecu zaustavite rat vise
Taze video snimak jučerašnjeg napada i uništenja kapija američke baze u Kandaharu, duhovnom centru Talibana u Avganistanu. Borba je trajala tri sahata a Ameri tvrde da je ubijen samo jedan njihov hajduk, dok se sirijski aktivisti nisu izjasnili o broju poginulih demokrata http://shahamat-movie.com/index.php?option=com_webplayer&view=video&wid=110