Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba i u Jemenu podrzati osnivanje krscanske policije, staviti im rotacije i naravno krstove kao znak raspoznavanja. Kvota 1,01 da jutra ne bi docekali. Toliko o toleranciji i medjusobnom uvazavanju....
E ovo treba u rs uvesti da se djikani nauce bilo kakvoj kulturi.
Rasizam!
Usa je puna raznih sekti ,ovo je samo jedna od njih
ovi će biti "hale" i naravno špijunirati svoju zajednicu ...garant će biti omiljeni unutar iste..fuj koji licemjeri !
Ljudi hoće malo da se igraju žandara i lopova.
Nek ide u Jemen i nek sere
ColinW vidi se koliko znas o muslimanima samo ono sto vidis preko cionistickih medija. Indonezija ima vise muslimana nego citav arapski svijet.Da je tako fanas bi svi Španci i Portugalci bili muslimani , buduci da su muslimani istim državama vladali 700 godina.
@fbUser1555671766 ZutiGolub i na tebe ovo odnosi.A najvise komentara iznose ove Srbende koje puske nisu ni vidile , a njihovi politicari ljube guzicu Erdoganu ,Dodik i Vucic .
ColinW pa da su takvi , onda bi svi u Španiji i Portugalu bili muslimani, budući da su Španijom i Portugalom vladali 700 godina, a vi o muslimanima znate onoliko koliko vidite na medijima, koji uglavnom pod kontrolom cionista .Njima ližete guzicu , zbog" moci "koju oni trenutno imaju, vi njih nevolite i oni to znaju , a oni vas mrze i vi to neznate .Inače , znate li da u Indoneziji ima više muslimana nego u čitavom arapskom svijetu.
Ne daj Bože da sretnem ovakvu "patrolu" u Republici Srpskoj... Prvo bi radila Zolja a potom i rafal od 250 metaka po "patroli"...
Svaka.cast
@adnan35 dolizite u krscanske zemlje i pametujete u arabiju i filozofiraj
To bi bilo nesto kao community policing - takvo sto bi trebalo osnaziti i u nasem drustvu da se stvori sinergija sigurnosti drzave i gradjanstva, gdje organi reda i gradjani imaju otvorne kanale efikasne suradnje 24/7. Cuvajmo jedni druge i budimo odgovorni i cestiti gradjani uvijek i svagdje jer samo tako cemo u konacnici zgraditi zdravu domovinu za nas i nase potomke, zajednicku domovinu u kojoj se uzajamno postujemo, zajedno se veselimo, ali smo zajedno i ako dodju zivotni izazovi.
Koliko se samo covjek istrosi kad sam sebi mora dokazivati da je pametan ili bolji od ostalih! Najljepse je kad vam Allah to podari! 😊
Pise «Russia Today». Imaju li muslimani neku svoju formaciju u ruskim gradovima gdje ih ima dosta kao sto je Kazan?
SmrdljiviSrboturcin Ti si momak ocigledan primjer da osoba koja zna da pise ne mora biti i pismena. Kazem ti da krscanska civilizacija ne postoji. Postoji samo judeo-krscanska kultura. Civilizacija je nesto razvijenije. Nemoj vise da laprdas. I sta spominjes pretke?! Preci me ne zanimaju.