Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izginule su glupe fufe cekajuci povod da se opet skinu!
Molim vas vise slika i bez cenzure,ja ne vidim sta se desava,informisite me kako treba
sve ludo
Ne kontam jesu li ovo maske Hilari Klinton
Nema lezbejki, jer to su samo nesretne žene koje nisu spavale sa Čak Norisom.
ja bih išao na ove proteste, ima se šta vidjet, kod nas ovog nema sve umotano
Nije ni njima lahko sa vana teroristi a iz nutra ultra nacionalisti
jebat ih
baci sisu da se igramo parola koja odjekuje francuskim ulicama
Pozivam sve Bošnjoke iz bh entiteta Sadakistan (trokut Zenica - Tuzla - Sarajstan) da kupuju kvalitetne hrvatske proizvode u Konzumu. To je jedini put za kvalitetan život, a ne da se trujete proizvodima iz vašeg Sadakistana. Sve najbolje dobri ljudi. Konzum je gigant!
Jedi gov...Retardu.Dodji malo u sadakistan da Probas sta dobro..
..ма супер, само нек се нешто дешаба....😂
Crazy world...
Kakvi sve gluposti nece izmisliti, ako protestvujete bilo gdje u svijetu dajte da taj protest bude gospodski i sa uspjehom.
zbog ovakvih pojava su poceli da pobedjuju desnicari
@Planck nisi upoznat sa trendovima na zapadu, ovakve grupacije koje su bliske radikalnom feminizmu, pro-lgbt pokretima pa cak i lobiju za legalizaciju i normalizaciju pedofilije (koji je itekako dobio na snazi) samo stete ugledu iskrene levice jer se njihov politicki program ne zasniva na socijalnoj pravdi vec kao sluge kapitalizma napadaju promovisu poremecenost i drustvene devijacije kao normu "modernog" drustva
ne zna se ko je gori, ove sa klikerima na prsima il ovi kličkovci....