Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle ljudska glupost ide da neko podrzava dvorsku ludu i pajaca koji je svijet doveo do ruba nuklearnog rata ... ne razumijem
irma baralija uzp kurava
Ovo je tek pocetak...Trumpa ceka dugo ,toplo ljeto koje ce provesti u sudnici.Mozda bi mu najbolje bilo da emigrira u Rusiju i zatrazi azil.
I da li imaju ikakvih dokaza za ovo, kao i za ostale stvari za koje ga optuzuju okrivljuju?
@CikCikCikPogodii...ima dokaza koliko hoces.Za ove nerede, cijeli svijet je mogao procitati i cuti huskacke Trumpove govore.A njegova povezanost sa ekstremnom desnicom koja je proglasena za prijetnju nacionalnoj sigurnosti Amerike je odavno razotkrivena.Pa utaja poreza, itd.,itd.
Tramponja je karina obicna
Podrska predsjedniku Trumpu u borbi protiv Duboke drzave
Ako nebude odgovarao za zrtve gdje je onda Amerika i denokratija
Trumps želim ti sve najgore u životu. Uveo si Ameriku u period izolacionizma i time dozvolio Kini da poveća svoju hegemoniju u svijetu i time si ti glavni krivac za ovu pandemije. HVALA TRAMPAVIIII
Pogledaj se samo koliko si pun mrznje, bijesa i ljutnje. Zar ne kazu Bogovi u svakoj svetoj knjizi da trebas voliti i one koji su ti neprijatelji.