Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nije jasno koji klinac nekog u Iranu brine sto se objavljuje u Francuskoj, kakve veze oni s Francuskom imaju?.
Koji su licemjeri ovi iz Charlie Hebdoa, k'o fol zalažu se za slobodu govora, a ne smiju objaviti karikaturu izraelske vojske kako ubija palestinsku djecu!
"na ubistvo pisca Salmana Rushdieja"??! ček, pa zar je Rushdie preminuo?!
Koje ubistvo? Selmana Rusdija? Pa nije ubijen!!!
Kad je Iran, onda je režim, dok Amerikanci i Izrael imaju vladu i najjacu demokratiju. Mogu ubijati i pljackati koga zele. Sve je to lijepo i demokratski… licemjerstvo medija!!!
PITANJE JE JEDNOSTAVNO- KO U IRANU CITA CHARLIE HEBDO???? DAJE SE ZNACAJ JEDNOM DNEVNOM LISTU I POVECAVA MU SE POPULARNOST, JEDNOSTAVNO NE OBRACAJTE PAZNJU I KRAJ