Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje u cuzu nego na front
bolje 25 godina na budžetu,neg na mješalici,reče jedan iz Tuzle
Realno si u pravu. Samo budale danas gube glave za interese mocnika
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Milorade predsjedniče naš, ako želiš da pobjediš na izborima i dokažeš svom narodu da si pravi patriota i da se boriš za nas Srbe i braću Ruse,to češ nam pokazati tako što češ svog sina i sestrića poslati na front na prve linije u borbi protiv neprijatelja koji žele da unište našu otadžbinu Rusiju.
kako divna demokratska zemlja , nez sto srbi ne presele u moskvu kako hvale zemlju i putina bas sam začuđen zašto rade u njemačkoj nema plina nema struje loša plata ili zašto su u SAD bombardovali su srbiju glavni uzrocnici rata sve a zive i sele tamo bas cudno jbt ???
Niti jedan Rus nije dobrovoljno otišao u Ukrajinu da se bori!!! Fashista i agresor Putin ih nasilno mobiliše!!!
Putinov fashistichki režim mora pasti!!! Rusi su taoci mentalnog bolesnika!!!
Zasto li je najavio mobilizaciju i omogucio izlazak iz zemlje? Naivna Evropa ce opet prigrliti one koji bjeze od diktatora i rata i primiti masu vojno sposobnih medju kojima mnoge spijune i spavace
Prebacivanje vojno sposobnih mladica na teritorije koje planiras osvojiti, pod krinkom bjega od rata i terora - vec vidjeno.
Trebali su uhapsiti Putina ili e mu narod suditi,narod je nepobjediv,džaba hapšenja onih koji su na strani pravde.
Trebali su uhapsiti Putina ili e mu narod suditi,narod je nepobjediv,džaba hapšenja onih koji su na strani pravde.
Očekujemo kontra proteste u Beogradu za podršku Putinu i mobilizaciji Rusa za rat u Ukrajini pod parolom "Rusija i Srbija zauvijek braća"
Hajmo braco srbi valja braniti majku Rusiju.
Nek se braca Srbi prijave njima je do rata vazda
Svi koji odu u Ukrajinu, vratiće se u sanducima!!! Bolje živ u zatvoru, nego mrtav u Ukrajini!!! Nisu u stanju da skinu fashistu i agresora Putina!!!
Jarane i onda kazu zene kako je njima tesko, a vazda po muskarcima na kraju bude
Kada je ruska vlast vako spremna za svoje? Kako onda se ponaša sa ukrajincima?
I tako nama ovdje porastose cijene goriva a njima u Rusiji padose cijene zivota. Sloboda je skupa stvar a kukavice nisu spremne platiti slobodu. Cuvaju valjda pare za gorivo.
Bolje rob nego grob.