Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LA ILAHE ILALLAH VE MUHAMMEDEN RESULULLAH
Palestina je ispit na kojem je ljudskost pala! Israel = TERRORISTS
Točak historije se okreće. Nekada brže, a nekada sporije. Izrael ne postoji ni 100 godina, a to za historiju nije ništa.
govna izraelska zidovska
Židovi su trenutno milostivi kako će biti kad se obrne situacija u Svetoj Zemlji. Ne mogu zamisliti kakav bijes je u Arapima. Možda mi nećemo biti živi, Amerika će jednog dana propasti, ne želim zamišljati situaciju kad im se Arapi pođu svetiti, kožu će im guliti sa tijela. Što bi se reklo, Židovi opasno čačkaju mečku.
sta je babi milo to joj se snilo
Glup sam ti ja, šta to znači?
Otvorila se nova sezona palestinskog sporta trcanje i bacanje kamena
@GodOfLove69 jedeš govna!
Prvi covjek je tu nastao prvi ce tu i da nestane nikad tu mira