Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se pravi država futavci ! Ovako se bori za sopsvena prava! Ne gvoreći podariće uzvišeni s nebesa "aBd" zato je BiH seljačka država, vama uopšte nije jasno da se ovako bori za sopstvena prava...
Napokon pametan komentar. Umjesto da se ovako svi skupimo i borimo za naša prava i da od ove države nešto napravimo, mi se svađamo na osnovu religije i nacionalnosti. Gledamo kako pobjeći u Njemačku ko neke pizdde, umjesto da tjeramo ove što nam kvare državu..
medju najboljim Drzavama u Svijetu po standardu, BDPu, trgovini a opet haos!!! Bosna i Hercegovina na aparatima.....
BiH voli Kinu !
Kina je najjača ekonomska sila na svijetu !
Lijepo je slaviti Novu godinu u Kini !
Narod Kine je bas gostoprimljiv !
Kina je lijepa turisticka zemlja !
ne protivim se ovim protestima vrijeme je da se stane u kraj korumpiranoj komunističkoj partiji iz Kine koja nije ništa dobro donijela Hong Kongu a u uzela je sve sto su mogli pozz
Za srbochetnike koji mi pucaju minuse, napacam vam seku. https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-45421750
Hong Kong nije nikakv problem kako je u u Xinjiangu, zapadnoj i najvećoj provinciji Kine. Tamo se dešava genocid nad Ujgurima više od sto godina, samo zato što su muslimani. Čak je i Ku'ran u skladu sa komunističkim režimom. Za posjedovanje vjerodostojne kopije slijedi smrtna kazna.
ode cijeli svijet u tri lijepe pm