Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tjesi se ti samo.iran pocinje da vlada.
amin...
mogao je prognozirati kad ce biti uocljivi (pozitivni) rezultati americkog angazmana u iraku, a mogao je i o metodama \"oslobađanja od autoritarne vlasti\" na istom primjeru
Skoro nikakva uloga islamista u protestima je najveći poraz stručnjaka i analitičara, neimenovanih izvora blizu vladi, forumskih sveznalica i ljubitelja sukoba civilizacija. Jadnici se satraše, prevrnuše cijeli Magreb tražeći fundamentaliste, a dosad našli jedan grafit Gadafi je židov.
Ne rise, ne idu ni vama. Neokoni, peroksidna desnica, četalji - svi bi više voljeli da se na protestima pale zastave.