Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svabe su svjesni i moralni ljudi,znaju da imaju dovoljno obardivog zemljista... koje ih moze hraniti ,vrijedni su hoce posteno zadarditi za zivot.
Prof. Stojanov je prije koju godinu objavio knjigu u kojoj najavljuje slijedeću fazu - "trzisne drzave"... ocigledno smo vec u toj fazi, kada ni zemlje sa demokratskom tradicijom poput Njemacke ne smatraju potrebnim da takvi dogovori budu barem transparentni, ako vec ne predmet demokratskog odlucivanja njihovih gradjana
Divljenje jebenim švabama u ovom forumu se ne može više durati. To je divljenje afričkih robova koji su se divile uglađenosti, čistoci i eleganciji evropskih gospodara, koji su kulturno sa vilicom i nožem objedovali, dok su ih njihovi prljavi, neobrazovani robovi posluživali, a oni sami živeci okovani lancima u smrdjljivim rupama kritiziraju svoju nesposobnost da uživaju sve blagodeti civilizacije, koja im se svakodnevno provlaći pred očima. Ono što niti jedan rob nije mogao da razumije je taj robovlasnik upravo zbog toga bogat i moćan, jer on, rob, egzistira i jer je on, rob taj koji samim svojim prisustvom dobrinosi boljitku svog gospodara. Nakon što kompletna ekonomska i monetarna politika Bosne namještena prema volji EU (čitaj Vi ste tu da kupujete našu robu i nizašta drugo), eto dopuštaju nam da im popušimo i da se nadamo da će nas nekada primiti kod sebe. Tako su iz*** i Grke. Od juga Njemačke do Grčke sve Lidl do Lidla gdje Njemci prodaju svoju robu
@insomnia Naše tržšte (Bosansko) je naravno zanemarljivo, ali ki se tome pridodaju sve ostale državice bivše Yuge ond i nije. Yuga je propala redi 24 Mil. $ duga, sada u sumi, su sve republike zadužene preko 150 Mil. $. Imaš tri puta pogađati ko plača, a ko kasira kamate na ovaj dug. Osim toga, kako banke u Evropi dobivaju 0.1% kamata ukoliko stave novac na sopstvenu Centralnu Banku, daleko im je isplanije zadužiti balkance za barem 5% i oni sretni da plačaju.
Sve mi je draže od evrope i njenih hinja. Neka su ameri šupci i to ma po evropi nebi na balkanu nijedno uho bošnjačko ostalo. A ni katolicima u evropi nije neka prodja.
Sirom Njemacke, 3000 ljudi.
Ala nas ovi Nijemci kopiraju. Čim se na državnom nivou napravi neki porez koji ne paše nijemcima njih hiljade ne rijetko i stotine hiljada iziđu na ulici i protestuju (svi kao jedan) sve dok ne bude onako kako građani žele da bude. Vidjeli od nas Bosanaca i Hercegovaca. I mi smo izlazili na proteste, prošle godine, protesti su trajali danima i svaki put na ulicama Sarajeva je bilo cca 30 ljudi i to starih ljudi, mladost je čuvala kafiće. Svako malo radnici neke propale firme protestuju, dolaze u Sarajevo iz drugih BH gradova ali ne dao Bog da im neko od sarajlija da podršku, ne to se nas ne tiče, NIKADA MI NEĆEMO NA ZELENU GRADNU.
Bogati, a kada je to 100000 Nijemaca izašlo na ulice da protestuju. Ustvari zadnji put 1932 protiv čifuta
ako svabi ne valja, ne valja ni meni.al opet bi volio znati ..TTIP ?????
Prce ameri koga stignu.
svabe znaju sta ne valja, odmah podrzavam
znaju moj K.... Da znaju ne bi nikada birali Merkel
Eto i Svabama GMO.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)