Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas u ovoj zadnjoj policijskoj akciji kontrole *divljih* taksista, u Sa, musterije placale 50km i musterije obvezane da kontrolisu jeli legalan ili ne... kako smo mi samo napredni
..istina, eno otego se red taksista skoro do Banovića 😂😂😂😂
...ja sad šljegoh iz lOsabona, i titem, ne viđoh nikakovega kolapsa. malo je bila gužva na upovljavanju u sarajevsku luku, al na to smo se navikli.
Gospodo novinari, kada poželite da objavite neki članak, provjerite da li ima grešaka.
@Azzrail I ti bi trebao da popraviš neke stvari.
@Azzrail Ukloniše ono ime grada koje su pogrešno napisali. Sad su stavili Portugal. Izgleda da nisu znali da pronađu kako se piše ime grada. Vela havle.