Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kranje je vrijeme da SAD počisti komunjare s Kube.
Ode Castro ode i Kuba kakvu znamo
Sdpovci ovako vladaju gdje mogu. Vjerovatno ce kubanska sda uskoro zamjeniti sdpovce ali ce iz te sda komunisti (ko ono oni se okrenuli i promjenil) izbaciti sve postene ljude tako da ce ta kubanska sda postati ista kao kubanski sdp.
Ko god je otišao sa Kube početkom 90' i proživio je nešto života. Nakon raspada SSSR-a, Kuba više nije dobijala ogromnu novčanu pomoć niti robu od rusa, ostali su bez ičega. Tvrdoglavi Kastro nastavio furati zaostali sistem i borbu za ideale, narod pretvorio u tešku sirotinju. Jedina svijetla tačka je otvaranje Kube turistima 2005., žive od toga jer je država totalno pusta. Turistima zanimljivo vidjeti državu zaostalu u vremenu, ali domaćem narodu baš i nije. Žalosno.
pokusaj ulaska demokratije
Izgleda da se uvodi demokratija...
Namirisali Ameri nečiju slabost pa je počelo