Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta koja je ovo utakmica bila pa ovoliko navijača ?
Bio sam juce na protestima ovdje, prvo, bilo je 1,8 miliona (ne na hiljade-iz guinnessove lnjige rekorda su bili ovdje i za par dana ce povrditi da je ovo bila najveca manifestacija ikada odrzana u svijetu (na mom FB imate otvoren album dosputan svima sa slikama manifestacije iz zraka) . A Narodna slupstina katalonije je odgovorila dodiku jos prije 2 godine (dosputno je na njihovoj stranici- odgovorili su postavili i na bosanskom jeziku da neko slucajno ne bi nesto pogresno preveo). U odgovoru stoji da katalonija nikada ne moze biti uporedjena sa Rs-om jer pvdje zele praviti jednaku drzavu za sve nuene grdjane, da brane prava manjina iitd, za rqzliku od Rs-a.
Republika Srpska - Srpska Repablik independent very soon
buducnost novog svijeta nije u separatizmu nego u 2-3 do najvise 5 ogromnih mega drzava na planetu, dakle bezveze se ofirate... ono sto je zamisljeno ce da bude i sprovedeno .
Kad tad Republika Srpska ce biti drzava a vas ce pripojiti Hrvatskoj msm na hercegovinu,ostatak ce biti Palestina na balkanu jbg stas kada ce biti tako
Nezavisnost bh entiteta republika srpska je neostvariva, ne samo, jer je to genocidna tvorevina, već što to velike sile ( piši SAD, EU i dr.) neće dopustiti zbog svojih interesa. Geopolitička se situacija dodatno promjenila u tom smislu nakon ponovnog buđenja hladnoratovskih duhova i sukoba u Ukrajini. Dakle, ne sanjajte san o nezavisnoj Genocidnoj!
Sretno Katalonija, Sretno Škotska. PS: Katalonija i Škotska su historijske i društveno-političke tvorevine, dok je republika srpska isključivo genocidna tvorevina, tako da nema nikakvog poređenja između njih, prije se Katalonija i Škotska mogu poredit sa BiH kada smo i mi sami izglasali nezavisnost.
Bravo za odgovor Zulfiqar..katalonci su bili prvi koji su izasli na ulice u znak podrske bosni.. U 25 katalonskih opstina se izlazi na balkon opstine svaki noc u 12 sati dajuci podrsku bosni, bili su prvi koji su posla,i pomoc granjanima i, iako nije bilo organizovano, kada su sletili prvi avioni izbjeglica ovdje granjani katalonije su otisli ja aerodrom i smjestili u svojim kucama nase prve izbjeglice..katalonija sada treba podrsku iz cijelog svijeta i ne smijemo biti slijepi i gledati na sve politicki, duzni smo im i osim toga, bosanski imamo jako malo prijatelja u europi, ne smijemo okretati ledja onim istinskim prijateljima.. Bosnam345 - bolan, wikipedia je besplatna, informise se ranije covjece,, kad je kulin ban pisao povelju katalonija je vec postojala.. Spanija je stara 500 godina i nastaje unijom regiona (kraljevima), nesto slicno kao i jugoslavija (izuzrv ovih kraljevina).
za sve srbe koji zive u nadi da ce im isto poći za ruko....znaći,katalonci su imali drzavu dok ih nije okupirao kralj....oni samo traze svoje sad...a vi srbi niste ovdje nikad nista imali nit cete imati....JEDNA JEDINA BOSNA
@Banana_DZo GRIJESIS! Bosanski Srbi imaju svoju domovinu: Bosnu i Hercegovinu - samo to vecina ne zeli da prizna. BiH je domovina Bosnjaka, Hrvata, Srba i svih ostalih naroda sa BiH pasosom.
a koju ste pa vi državu imali pa nama da pričate o tome? mi ovde nemamo ništa? :D važno da vi imate onu prćiju zvanu Tor od 23,78%...i da kmečite kako samo vi znate na svaki spomen Republike Srpske.. čuj poturčenog azijata..."nikad niste imali ništa"...vi izgleda bi opet jednu berbu ušiju da doživite..isprdče poturčeni,a? :D
morace se jos stolica nabavit u zgradi ujedinjenih nacija...................
Ništa od toga.
sto?.....