Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kaze se "taoca" nego "talaca".Daleko bese osnovna skola.
Aj sej fak putin pis in world
Prvi srpski ustanak: Prvo pomoć, na kraju izdaja od rusije. Drugi srpski ustanak: Rusi nisu prstom makli. Srpsko-turski ratovi: Pomoć, zatim iskorišćavanje pa konačna izdaja i stvaranje Velike Bugarske. Sanstefanskog mira knez Milan je odveo ruskog konzula do Ćele-kule i rekao mu: “Evo, ekselencijo! Kada Rusi načine još jednu ovakvu Ćele-kulu od srpskih glava, i ovu moju povrh njih metnu, tek tada će Bugari dobiti Niš! Finansiranje buna protiv obrenovićevskih vlasti u Srbiji. Srpsko-bugarski rat: Izdaja od strane rusije. Prvi svetski rat: Pomoć Drugi svetski rat: Tamo-’vamo Sankcije 1992: Izdaja od rusije. Bombardovanje 1999: Izdaja od rusije. Moskva ne brani Srbiju jer je voli već zato što joj Srbija treba. Vreme je i da Srbija shvati šta njoj treba, i da prestane da se vodi sentimentima: kao što je to kralj Milan na teži način shvatio pre skoro 150 godina.
mi smo jedini potomci na ovim prostorima,najstariji narod ,a vi dosle sta vas muci ja neznam.
iz najstarije historije,iz svih institucija koje proucavaju,sta tu ima da te muci,nije ovo brisani prostor bez naroda ,pa od jednom slaveni pali s marsa.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
RUSKE TERORISTICKE GRUPE
Ma to su pravi teroristi,ruska bagra,koliko puta su Srbiju prevarili i koliko je milijuna na srba stradalo zbog rusa,a najvecaa steta je nad srbima kada su rusi poslali bugare. rusi su vijekovima unazad prvo obecali srbima i na kraju okrenu ledza,i tako su srbi stradali i ginuli.
interesatno kako stave sliku 4 starije zene i spominju potencijalni teroristicki napad :)
Putin kako je krenulo mogao bi ti u hag završit :D
Ne kaze se "proruski demonstranti", vec: ruska teroristicko-fasisticka gamad....
zato što 60 uposlenika drže kao taoce
ali nisu tako ofirni kao rusi, oni ofirno lažu