Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi jos "novinari" sa kliksa znali kako izgleda zastava Juznog sudana to bi bilo ekstra.... Clanak o J.Sudanu, na slici zastava njihobih susjeda...
U Južnom Sudani,Sudanu kao i Kongu se više ne zna ko pije a ko plaća...
U citavoj centralnoj i juznoj africi (kontinentu) Izuzev drzave Juzne Afrike se ne zna ni ko pije ni ko placa.
sace ovi nasi mjesto sirije se prebacit u sudan :)
Ma to su ti turističke posjete (safari i tako). Hebe samo to što je avio-karta u jednom pravcu.
Nidje veze... postavili vam glupi kliksovci sliku iz pogresne drzave i odmah se palite... davite se u neznanju. J.Sudan je Krscanska zemlja, a radi se o previranju za vlast izmedju krscana. Sto bi iko isao iz Sirije tamo. Inace Afrika juzno od sahare je popriste najbrutalnijih i najnehumanijih sukoba na planeti zemlji, regija gdje vlada varvarizam, sida i bezzakonje. Za ovu regiju Sirija i inace regija bliskog istoka i Sj.Afrike je raj na zemlji. Usput 90% stanovnistva navedene regije su krscani.