Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super. Da hoće zalit Floridu.
@ moke I ja se pitam moke.. Vec postaje jasno da se radi o spekulaciji stoljeca...Zasto BP u koliko nije u stanju rjesiti problem ne pozove npr njemacke strucnjake u pomoc..Ubjedjen sam da su oni u stanju to zatvoriti.. Postaje jasno da je cilje produziti agoniju ZASTO... Jeli ovo pocetak napad ana Obamu Jeli ovo pocetak kraja naftne industrije i pocetak pocetka alternativne energje... Ostaej d avidimo ..Svakako pravu istinu cemo doznati za nekih dvadesetak godina... ps U koliko neko ima pametnu ideju E-mail je [email protected] PS2 USA je prijatelj BiH Hvala im
\"Sljedeća metoda koju će kompanija isprobati je korištenje podvodnog robota koji će odsjeći cijev iznad sigurnosnog ventila pa preko postaviti odgovarajući čep.\" ja nisma strucnjak....al onako laicki....nije mi jasno zasto ovo nisu prvo probali???
Prestanite prevoditi \"mud\" kao mulj. Rijec je tehnickom izrazu za vise razlicitih sredstava koja se koriste pri busenju - od onih za brtvljenje do onih za podmazivanje. Ispadate nepismeni i sramotite nas sve. @hoce Ameri: BP od 1998 kad su se sjedinili sa bivsim Standard Oilom nije Britanska kompanija. Uostalom... to je privatna globalna multi-kompanija. Gdje im se nalaze kancelarije je apsolutno nebitno. Pola Japanskih firmi ima samo 2x2 kancelariju sa faxom i telefonom negdje u Japanu a sve ostalo im je u Brazilu.
koliko nafte imate a tolike ratove poceste zbog nje, eee husejne barace, magarce, da samo znas sto ne znas...
@Patent. Probaj sa tim da zacepis mamine rupe, ali pazi da ne pogijesis kao sto sam ja pogrijesio kad sam joj zacepljao rupe pa se rodi kao posledica toga ti ISLAMSKO-FASISTICKA BUDALCINA.. Valjda ti geni otisli na majku SUHRETU, a ne na mene.. A to sto lajes na Ameriku i na Obamu sinko moze te kostati skupo..... GOD BLESS AMERICA!
Nafta im dosla glave.... Koji paradoks... I to Englezi da suknu Amerima + 1 paradoks...
Slao sam na te supke, kazu da su ti zauzeti sa mamom.
Pokušaj na: [email protected]
Smislio sam nacin kako da se zacepi ta rupa! Preko koga i kome da se obratim da prodam taj patent? Prodao bi ga za 10 miliona eura?
Sta reci, nego samo sto nisu zapali k.... za usi, a ovo oko nafte ne znam kako ce se zavrsiti ali nikako dobro, koje posljedice pa ne mozemo ni pretpstavit. U svakom slucaju mogu im porucit jednu nasu staru pametnu: \"Dabogda se o sebi zabavili!!!!!\"
BP je engleska kompanija, jeb o te otac glupi da te jeb o
dok je amera i nekako smo zasticeni od rusa i srba. ako oni propadnu, od sljedecih kojima budemo robovali ce i kosti da nam smrsaju. sto je najgore ni na ove nase muslimane ne mozemo da racunamo, mnogo se drugacije ponasaju od onoga kako je opisano u knjigama. a za ovih 940 miliona koje su potrosili su mogli da angazuju 940 ronioca da svaki dan po 10 litara u kesama iznose iz mora :)
Nema od Amera vise go ku.rac. Padaju im space shuttlovi, nafta im curi u more,....., ali oni se i dalje kurce.
Neka zacepe svojom guzicom rupu, nema druge solucije!!!