Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je to narod kad su ih protjerivali od Faraona, Mongola, Španaca, Ruskog cara, Poljaka, Mađara, pa veselih Šv@ba i brkice...
Izgleda je to narod kojeg pustiš 50 godina na miru dok se okreneš oni razvili planove kako da unište sve i postave svog sootonu i onda budu lupani od svih koje si nabrojao, jesil ih pustio na miru jesul počeli kovati planove
Šta antisemiti? Moraš prvo biti Semit da bi trpio antisemitizam. Nisu samo Ž!d0vi Semiti. Zašto lažu, falsifikuju? Semiti su Asirci, Amhari, Arapi, Maltežani i Židovi! Nije to ekskluziva samo za jedan narod. Semiti su porijeklom sa tih prostora a ovi koji se SAD POZIVAJU na antisemitizam nisu Semiti jer su Doseljenici i otimaju tuđu zemlju i zvjerstva čine.
Ostale ne smatraju ljudima
Taj covjek ne zna sta je stid.
Danas je bas Antisemitizam na vrhuncu..Pred WWII se taj naziv odnosio samo na mrznju prema Jevrejima, jer su oni bili jedini Semiti u Evropi,ali danas zivi.puno Arapa u Evropi
Ovi koji sad prave zločine u Palestini, nisu Semiti, oni su Šatrosemiti jer ne potiču sa tih prostora. To su Doseljenici koji veze nemaju sa Semitima. E ti Doseljenici Šatrosemiti otimaju zemlju i ubijaju dijecu Semitima jer su Semti : Asirci, Amhari,Arapi, Maltežani i autohtoni Židovi. Boja njihove kože objašnjava. Sve ostalo je laž i manipulacija!
danas vi cinite holokaust u Gazi bagro izraelska
Više Zidovi imaju osjećaja prema drugim ljudima nego Zhidovi
Ovaj čini genocid i prica kako je antisemitizam opasan po društvo...eh sad, ko je veći idiot...onaj ko ga je zvao,oni koji plješču dok on ovo laprda ili on sam koji ne vjeruje u ono što priča
Necu da lajem Ramazan je a Allah vidi sve ...
Hamasova odluka o otmici 200 i ubistvu 1000 Izraelaca usrećila Palestince kao nikad i niko do sada. Bilans Hamasove vladavine 2014-2023 je popuštanje izraelske vojne stege, povećan natalitet Palestinaca u Gazi, povećan životni standard Palestinaca, potpuno otvorene granice, iz Gaze i u Gazu, i uspjeli su dovesti Gazu na prosperitetno mjesto u svijetu koje po kvalitetu života parira Beču, Ženevi, Vancouveru, Stockholmu, itd.
Nije bilo Hamasa nekada i bila je Nakba, bio je apartheid... Pusti šuplju, zna se šta im je cilj i ne budi đavolji advokat.
Ne laži, Gaza nije imala luku nije joj dozvoljeno da je ima, aerodrom su joj nov srušili, izlazak u svijet preko Egipta na liječenje ili na studij je iziskivalo razne dozvole, a od kada je Sisi preoteo vlast vojnim pučem, Palestinci su često odvođeni u zatvore ili sa aerodroma prilikom dolaska ili sa prelaza u Rafi prilikom odlaska križ Egipat. Čak su i ribari građani i ubijani kada se udalje sa obale Gaze. Nikoga dobro ne tjera ba ovakav postupak. Bi li se mjenjao sa ljudima iz Gaze?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klox ni riječi o zakonu kojim su Trojanci omogućili državljanima Srbije i Hrvatske da budu savjetnici na budžetu i u institucijama BiH.