Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je lijepo vidjeti kada obrazovani imigranti, koji su vec dugo u Njemackoj, dadnu izvanredan doprinos nauci i dobiju najvise zasluge za svoje talente. Bez obzira da li se zvali Ugur, Ozlem, ili Hakan, bez obzira na porijeklo, imaju uslove da doprinose na najvisem nivou. Zato je Njemacka velika i zato se izdigla iz pepela poslije 1945.
Dadnu, hahahah
Gulenovci
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
e tuge njemački naučnici amerikancima dali fajzer a u njemačkoj se bodu britanskom astra zenicom.
Štede ljudi, kriza je zavladala..
Turski naucnici, sa njemackim drzavljanstvom*
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Aferim!!
Bravo! To je ta Njemacka...e ovako se predstavlja nacija,a i vjera ako hoces.
Jos samo broj telefona od ove gospode, ako je moguce.
Eto. Njemacka a i cijeli svijeti imala koristi od imigracije...
Finansirao ih, izmedju ostalih i BG. To nije prava boca nego uredjaj koji mjenja DNK
hahahahaha... cip, a?
imigranti nose ekonomiju
Tuga da njemacka bezidejna nauka nema nijednu svoju vakcinu jer ova je u saradnji sa SADom, a britanci razvili vec tri, a jos dvije u zavrsnoj fazi.
dokaz sta pametni ljudi mogu napraviti kad im okruzenje dopusti to. U nasoj BiH je to nemoguce jer od 95'- e pricamo o ukidanju, otcjepljenju i trecem. Nijedno od tog sumnjam da ima dovoljno ruku za dogovor, zato bi bilo najbolje zavrsiti s tim. Vidjeti s cim se raspolaze pa polako..
indikativno je da se ni on ni ona (kao niti jedan njihov radnik - barem prema njegovoj izjavi) nisu vakcinisali svojom vakcinom. Slušao sam interview i sa njim i sa njom. On je explicitno rekao da se nece vakcinisati u 2021. (ni on ni njegovi radnici - jer kaze "nece da mu u ovom trenutku ispadne i jedan radnik iz procesa proizvodnje). A ona je vrlo vješto diplomatski izbjegla odgovoriti (jučer na dodjeli nagrade) da li će se vakcinisati ovom vakcinom?!
Da su bili u Tuskoj, bili bi gulenovci i u zatvoru. Erdogan na Fadilovim respiratorima!😂
AFERA U NAJAVI: Osoba imena Nikola Lakušić, koji je posrednik za vakcine za FBiH, 2016. hapšena zbog pokušaja ubistva. https://inforadar.ba/afera-u-najavi-osoba-imena-nikola-lakusic-koji-je-posrednik-za-vakcine-za-fbih-2016-hapsena-zbog-pokusaja-ubistva/
Viteški Križ je najveće masonsko priznanje. To dobije svako ko dadne najviši doprinos tvz. "krajnjoj svrsi".
Pijuni
A BIl Gejc
Oduvijek su ubice dobijale priznanja za mir, ovi isto za sumnjive vakcine. Smradovi iz svakog ugla nastoje prikazati vakcinisanje pozitvnim
Tukmace idi zavuci se nazad u stalu odakle si izasao..
Ti si vanzemaljac