Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa mogli su smislit sta ubjedljivije cuj nasli mu pasos, hahahahahaha
Zna se da je Al Qaida izvršila taj blagoslovljeni napad, ali iranci(šije) su ljubomorni na to što je Al Qaida prije njih napala zapad, osim toga imaju audio i video opruke svih 19 učesnika u napadu. Našli ljudi od Zijada Al Dzeraha pasosh u pensilvaniji i pricaju kako nije izgorio u wtc-u:) pa to mogu samo vama glupanima pričat. Licno sam gledao oporuku na engleskom suptitlu jednog od njih koji spominje da je WTC ujedno osveta i za Bosnu i pokolje u njoj od strane cionističko križarske zavjere protiv Islama i Muslimana. DA DA DA OSTANITE I DALJE LJUBOMORNI JER ONO STO SU URADILA NAŠA BRAČA VI GLEDATE SAMO U FILMOVIMA;) MUHAMMED ATTA JE PRINC I JEDAN OD NAJBOLJIH STUDENATA KOJI SU IKADA STUDIRALI U HAMBURGU.
na kojim stranicama da guglam? po islambosna ili al-qaida?
zasto mislis da zapad ne servira i net, pa zapad ga je i izmislio
jarane ko sve danas ima pristup netu... de malo zaguglaj pa pronadji prave cinjenice o 11.sept....nemoj bit glupan i prihvatat sve sto ti zapad servira...toliko od mene...nemoj se uvrijedit...
tacno tako, cijeli svijet zna da al-qaida nije izvrsila teroristicke napade 11. septembra, bas kao sto cijeli svijet zna da smo sami sebe granatirali po markalama... ne pricaj budalastine allaha ti i sunneta
Citav svijet zna da Al-qaida nije izvrsila napad 11. sept. jos samo da vi na sa-xu skontate pa da se prestanete brukat sa ovim vijestima..