Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove svabe su pravo organizaovan narod, nema kod njih nista onako , sve po redu i slovu zakona. pa i kad rokaju to je organizovano i sistematski. a vi bi sa njima u EU. He,he kad vas se docepaju.
pronadjeni panovi su cistu dokaz temeljite i planske organzacije genocida u Evropi i ne znam kako neko moze biti takav supak i bezosjecajni cinik. zasto onda mi ocekujemo da nas ista ta Evropa razumije i suosjeca sa nama. Uopce se ne cudim sto na nas gledaju sa predrasudama kao da smo prljavi majmuni koji su jos po drvecu skacu ali su tako bahati i umisljeni da misle da su izmislili svjetsku civilizaciju...jos malo pa cete i nad nasim zrtvama genocida poceti koristiti iste atribute kao sto koristite nad zidovskim!!!!nek vam je prosto!!!
Gaditew mi se svinje fasisticke,mislim da bi vas trebalo u gasne komore!!!!
@koke - tako je mamu im jebem
@patriot [] Ko ti ba dade pravo da se potpisujes u my name supak nepismeni.? Pola ti slova fali kao i koja taraba u glavi i na kraju \"sta je pisac htio da kaje\"??? I kakav si ti patriot koga ti ovdje zastupas Auswitzc ili Manjacu?
pa obama je pobijediou americi, i to je u vrhu svjetskih medija i zidovi u mu uputili otvorene prijetnje iz izraela zato je rekoa da zeli da pregoavra sa Iranom, mislim da su ovi rpojekti andjeni duze vrijeme i sad ih je neko namjerno plasirao u javnost kako bi od zidova pravio nkeo zrtveno janje opet, niko ne kaze da nisu stradali u ausvicu jesu i to je zalosno sve sta se desilo ali st su oni radili 1933? otvoreno su poivali na unistenje njemackog naroda korz tadasnje medije a to je malo kome poznato, a zasto? mozda se histroija ponavlja i sad unistavaju palsetince na njihovoj zemlji i pozivaju na njihovo unistenje, kako kaze stara poslovica ko se maca hvata od nejga i strada!!!! prema tome da ste bili na mjetsi hitlera u taj vakat smijem se kladiti da bi u aušvicu stradalo puno puno vise ljudi nego ovako i to njemaca, svi smo vidli kakav ste narod i to glumljenje zrtvenog janjeta mozete prosipati amerima ako vam vis ei kod njih pali pitanje je.. so long fuckers
ko im jebe mamu cifutsku u picku trebali su ih sve povaljat mamicu im jebem rasisticku
Oni su stvarno bili ozbiljni ?