Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivi zakopani nakon sto su poginuli?? Jeasm iz Foce ali nisam nepismen
zao mi koze... ko zna sta je tu bilo... nego jesu li zivi zakopani ili poginuli??
Hej, nemojte se zbog mene svadjati, Samo dokazujete da ste glupi Bosanci. Samo da se zna, i ja sam Bosanac. Ali cesto me stvarno stid bude nase nekulture, neznanja, vulgarnosti.... Ma ipak ja vas sve volim....hehehehe.....zivi i zdravi vi meni bili! Pozdrav
Malo sam se zarumenio prilikom čitanja komentara. Biće da u onim vicevima o nama ima i istine. Znam da SaX nije uvijek baš najspretniji sa izborom riječi ali ne može nikako biti njihova krivica to što 80% čitatelja ne razumije jednu prosto-proširenu rečenicu. Ko zna, možda je do masona? Ali ne bih o tome jer je i meni neugodno. Samo ne bi bilo zgoreg malo više se napregnuti i shvatiti tekst nego smisliti par sočnih psovki. Granata je uzrokovala urušavanje tunela te su stoga oni bili živi zakopani (pod zemljom, jel).
pa jesu li ozivjeli?
A atlantidu jos nisu pronasli?
y.e.b.em li ti sad sve po spisku...nit sam g.e.n.o.c.i.d.as. nit sam p.i.c.k.a... musl-iman sam, i izgubio sam nekog u proslom ratu..!\" ne hvataj se stvari koje nisu vezane za ovaj clanak koji je K:R:E:T:E:NSKI napisan...J:E:B:E:M li ti balavu mamicu u p.i.c.k.u!!!!!!
Dali je vina išta ostalo ili su popili radnici, kada su pronašli sve ovo.
Sta je pi*ko....sta ti nije jasno??? Mozda kad bi tvoja majka, otac, sestra.....bili tamo, mozda bi shvatio dju.bre genocidno....fuj, pa.s ti mami.cu je.bo u usta!!!!!!!!
Sto manje znas, manje te glava boli:-))) Laku noc.......;-)
pametni ne jedi g.o.v.n.a, svi smo mi shvatili sta su oni kontali napisat, ali nacin na koji su napisali je jako zbunjujuci!! sa obzirom da su strucni \"novinari\" tekst bi trebao da bude napisan na mnogo jednostavniji i bolji nacin..i ne pravi se pametan vise, jer si ispao samo glup:))
E pazite \'vamo glupi bosanci!!! 1) Zivi su zakopani... 2)ostaci su pronadjeni 94 godine KASNIJE, nakon sto su zivi zakopani.....ili ti nakon sto su poginuli. Treba vam sve nacrtati
Majo,ti si najpametnija i posluzila se sa Google!!!! Bravo!!! I zgleda da je i ugledni Daily Mail u rangu sa S-X. A evo i malo slika.... http://www.dailymail.co.uk/news/article-2099187/Bodies-21-German-soldiers-buried-alive-WW1-trench-perfectly-preserved-94-years-later.html?ITO=1490
a de mi jos samo reci ko je einesten, da ne budem zbunjen vise nego sto jesam:)))
Grob te ne jeb\'o...daipf
Kad sam ovdje, ja sam i luda i zbunjena....hehehe....;-)
a mogla bi i ti dobit malo po g.u.z.i ;))) mozes birat dal`ces bit luda il`zbunjena;))