Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je i ovaj cionisticki portal odlucio da pokrije snimku koja je obisla cjeli svijet vehabije u ime Allaha jedu srce vojnika fuj idoti.... Gdje si talibe fukaro sto se ne javljas, da nam ovo prokomentarises ......
Ne vjerujem da se ovaj mrtvi šijja naljutio jer je svakako bio mrtav. :) Mnogo gore stvari Assad čini ali to vama ništa ne znači. Vjerovatno ćete reći,propaganda,i nastaviti dalje dok ne dođe neki drugi video koji "diskreditira vehabije" sa kojim ćete vršitet koji drogirani gremlini. Muslimani Sirije će biti pobjednici a nek mnobogošci puknu od muke bez obzira što je vama vaše boćanstvo objavilo "da Assad pobjeđuje". Tek je rat u Siriji počeo,mnogi zulumćari će svoj kraj u njemu vidjeti a ne samo krmče Assad.
talibani marš iz sirije jedite saudisku arabiju mater vam kanibalsku, muslimani hoce pobjediti ali ne oni sto jedu ljudsko meso a vi ce te napolje odakle ste i dosli
Gotove su vehabije vidis da se ne javlja vehabija TALIB glavni i odgovornu na portalu putvjernika.konj , pogledajte sta vehabije rade jedu ljudsko meso i traze pravdu u siriji .Ko ce vama dati vlast prokleti bili.. http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzas-u-siriji-video-snimka-na-kojoj-sirijski-pobunjenik-jede-srce-vojnika-je-autenticna/677664.aspx
Kao prvo ja nisam nikakav glavni na putvjernika,ja sam čitatelj tog portala. Kao drugo,jesi li se ikada zapitao šta je potaklo ovog čovjeka na ovakav čin.Šta može rasrditi čovjeka da uradi tako nešto? Pogledaj ustašo lojava, ovu mrtvu djecu na slikama iz nedavnog masakra u Al-Bajdi. http://www.putvjernika.com/Teror-monitor/srebrenica-u-siriji-siitske-snage-za-nekoliko-dana-izmasakrirale-preko-1500-muslimana.html Advance u 2 i više godine rata nije objavio niti jedan zločin Assadove vojske. :D MašaAllah prave cvjećke.Ili je možda advance apsolutno pristrasan u sirijskom konfliktu.Mislim da je ovo drugo.Stotine je videa bukvalno stotine videa Assadovih pokolja što od vojnika što od aviona.Ali vama to ne znači ništa jer nije to advance objavio.Sutra ne vjeruj da li je sunce izašlo prije nego što advance objavi.
Pa glupane zadrti znas li ti da su 72% regularnih vojnika sirije suniti , sta ti hoceš da kazes ????? I jos opravdavas ovaj kanibalizam kretenu jedan jedete ljudsko srce i govorite da je bog najveci ma ti nisi ni konj ti si mazga *** te onaj koji te vaspita..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne mogu da vjerujem da nisu optuzili asada za pad aviona, izgleda i turci skontali da.. vehabije puše u siriji pa lagano obaraju nosine.