Gotove su vehabije vidis da se ne javlja vehabija TALIB glavni i odgovornu na portalu putvjernika.konj , pogledajte sta vehabije rade jedu ljudsko meso i traze pravdu u siriji .Ko ce vama dati vlast prokleti bili.. http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzas-u-siriji-video-snimka-na-kojoj-sirijski-pobunjenik-jede-srce-vojnika-je-autenticna/677664.aspx
Kao prvo ja nisam nikakav glavni na putvjernika,ja sam čitatelj tog portala. Kao drugo,jesi li se ikada zapitao šta je potaklo ovog čovjeka na ovakav čin.Šta može rasrditi čovjeka da uradi tako nešto? Pogledaj ustašo lojava, ovu mrtvu djecu na slikama iz nedavnog masakra u Al-Bajdi. http://www.putvjernika.com/Teror-monitor/srebrenica-u-siriji-siitske-snage-za-nekoliko-dana-izmasakrirale-preko-1500-muslimana.html Advance u 2 i više godine rata nije objavio niti jedan zločin Assadove vojske. :D MašaAllah prave cvjećke.Ili je možda advance apsolutno pristrasan u sirijskom konfliktu.Mislim da je ovo drugo.Stotine je videa bukvalno stotine videa Assadovih pokolja što od vojnika što od aviona.Ali vama to ne znači ništa jer nije to advance objavio.Sutra ne vjeruj da li je sunce izašlo prije nego što advance objavi.
Pa glupane zadrti znas li ti da su 72% regularnih vojnika sirije suniti , sta ti hoceš da kazes ????? I jos opravdavas ovaj kanibalizam kretenu jedan jedete ljudsko srce i govorite da je bog najveci ma ti nisi ni konj ti si mazga *** te onaj koji te vaspita..
Prikaži sve komentare (9)