Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al-qaeda huh ? koga vi ameri pravite budalama ?
\"bosanac\" nemoj opcenito misliti,i kod arapa i kod srba ima izuzetno dobrih ljudi,a vjera sa ovim \"ubistvima\" nema nista,ni jedna vjera ne podstice na ubistva....
Isti q,rac i talibani i srbi i sije!
Ako Amerikanci dosad svoje zrtve nisu zakopavali. Sto bi sad odjednom to radili. Al Qaida je to i prije radila ali se ne sjecam da su Amerikanci u Vijetnamu pokopavali neduzno poklane civile koji su bili njihovo bolesno antikomunistickom propagandom potaknuto dijelo. Osim toga ko ce im suditi. Jos me interesuje, ako mi bez dokaza mozemo da govorimo tako o grobnicima u Afganistanu ko ce onda zabraniti Srbima da govore isto tako o nasima. Ne zaboravite Markale, niti da Talibanci odprije nisu dobro postupali prema ostalim muslimanskim narodima, a pogotovo onima sa kojima dijele Afganistan.
i baš im piše na čelu da ih je pobila al qaida hebo ti Xfiles i CSI skupa, šta je ovaj sax
Da ta alkaida dole nije mozda u uniformama usa
nije me ruski ku.r.ac napravio, pitaj ma.mu ko je tebe napravio
prvo balvane jedan, ja nisam \'\'slaven\'\' niti sam \'\'balkanac\'\' zato mozes samo da mi po.pu.sis q.rac
mora da su ih ubili mobilnim bioloskim oruzjem koje ameri traze vec godinama dole,pogledajte film( Fair Game )i bice vam jasno ko je te ljude pobio.
Kako vrijeme prolazi sve je jasnije da nisu trebali rušiti diktatora Sadama, između dva zla...
to ja zovem muslimanskim bratstvom...
Genocid. Odmah bombardovati Bagdad.
http://www.facebook.com/Laibach?v=wall#!/photo.php?fbid=1486243730835&set=o.11029356764
pričaj mi malo o krstaškim ratovima ...... pričaj mi malo o tome koliko je rim svjetske krvi prolio Pričaj mi malo o Hitleru - on nije bio musliman - koliko je on svakojake krvi a posebno jevrejske prolio. Pričaj mi malo koiliko je južnoamerikanaca plivalo u krvi dok im niste ugurali križ u ruke
Svi u napada protiv Islamskog fasizma!
nijedna, osim islama
Ko je gledao film koji je filmska prezentacija istinitog dogadjaja \"Put za Guantanamo\", zna na koji nacin se dolazi do priznanja da je uhapseni clan Al Qaidae. Pa onda ispade da su svi suniti u Iraku clanovi Al Qaidae. Nidje veze...ovo i ukloliko su ucinili suniti, jeste produkt onoga sto je USA i zeljela prije okupacije na Irak. Raspravljati o odnosima sunita i sija iz nase perspektive je nebulozno. Oni koju su bili tamo u Iraku i boravili sa obicnim ljudima, znaju sta je zapravo prava slika njihovih medjuodnosa.