Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije majka uvijek bolji izbor, pogotovo ovakva koje odvoji dijete, a često samo iz sebične osvete prema mužu...čast izuzecima, kada je drugačija situacija, nasilje i ostalo.... Ako nema neke druge pozadine ova priča, sretno ocu i kćerki...nakon 12 godina, upornost, nada i ljubav
Da sve to stoji, ali sta misli djevojka o hapsenju svoje majke? Odrasla je sa njom. Ovakve stvari se nazalost najvise lome preko djecijih ledja dok roditelji igraju svoje igrice.
Nažalost da, a majka je trebala o tome razmišljati kad je djevojčicu odvela u inostranstvo... djevojka će nadam se nakon prilagodbe moći sama odlučiti šta dalje... u svakom slučaju je ovo tužna situacija, a i ne znamo detalje.
Gdje je Madeleine McCann slatkica koja je nestala prije 8 godina,ili su je zaboravili, i dali se ista radi po tom pitanju,ocito ne, a proslo je i prolazi mnogo vremena..lijep pozdrav