Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo je bilo nece biti nadjen jer su ga neke "sile" oborile, sad kad je nadjeno bice zasto im tako dugo treba da ocitaju sadrzaj crnih kutija, a kad objave bice, za ovoliko vremena su mogli nastimati sta su htjeli. Ljudi su cudni, uvijek je prihvatljivije ono neobjasnjivo od onog sto je "crno na bijelo", zato teorije zavjera imaju puno pristalica!
Ma kakav avion, bjež ba od tice, ćiro zakon, lakapo al sigurno do Ploča pa na remo...
"ubrzo će bit poznat sadržaj crne kutije" Hoće! Isto kao što smo dobili saznanje o sadržaju crne kutije MH17 koja je već odavno u Britaniji na izčitavanju.
Niko nije rekao da će sadržaj crne kutije biti poznat tebi ili nama. I ne vidim zašto očekuješ da se tebi neko javi, ili nama svima, i podnese nam raport o sadržaju crne kutije. U najboljem slučaju, kod najzanimljivijih avionskih nesreća u javnost se pusti tek vrlo mali dio onih najkritičnijih podataka u jednoj ili dvije rečenice, kao što je bilo onda sa Air France avionom što se srušio u sred Atlantika na letu iz Brazila u Pariz 2009-e. A od tada pa do danas palo ih je još koliko hoćeš, pa niko nije javno iznosio šta su crne kutije snimile- Možda si umislio da si jako važna osoba u svijetu pa te vrijeđa ili se čudiš što te još niko nije obavjestio o sadržaju kutije iz MH17.
@rumpločica U slučaju MH17 bi bilo bitno da svijet samo jedan detalj sazna. A to je, dali je Rusija ili su Ukrainski fašisti oborili avion! I ništa više. Pa bi svijet onda saznao pravi razlog zašto su Rusiji uvedene sankcije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)