"ubrzo će bit poznat sadržaj crne kutije" Hoće! Isto kao što smo dobili saznanje o sadržaju crne kutije MH17 koja je već odavno u Britaniji na izčitavanju.
Niko nije rekao da će sadržaj crne kutije biti poznat tebi ili nama. I ne vidim zašto očekuješ da se tebi neko javi, ili nama svima, i podnese nam raport o sadržaju crne kutije. U najboljem slučaju, kod najzanimljivijih avionskih nesreća u javnost se pusti tek vrlo mali dio onih najkritičnijih podataka u jednoj ili dvije rečenice, kao što je bilo onda sa Air France avionom što se srušio u sred Atlantika na letu iz Brazila u Pariz 2009-e. A od tada pa do danas palo ih je još koliko hoćeš, pa niko nije javno iznosio šta su crne kutije snimile- Možda si umislio da si jako važna osoba u svijetu pa te vrijeđa ili se čudiš što te još niko nije obavjestio o sadržaju kutije iz MH17.
@rumpločica U slučaju MH17 bi bilo bitno da svijet samo jedan detalj sazna. A to je, dali je Rusija ili su Ukrainski fašisti oborili avion! I ništa više. Pa bi svijet onda saznao pravi razlog zašto su Rusiji uvedene sankcije.
Prikaži sve komentare (8)