Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentari tipa"religije mira" su stvarno bespotrebni. i hriscanstvo i budizam i judaizam su religije mira pa se na sve strane ni blizu ne postuje ono sto im religija propovjeda. Ekstremisti su na sve strane. Pobijedit ce kad oni dobri utihnu.
Dobre su vehabije, jelde? Imate vi komsije neke ili znate neke od njih koje bi na ranu privili? Nikad bosanski musliman ne bi ovo napravio niti ce napraviti a vi se samo nastavite identifikovati sa ovima i podrzavati ih pa cemo svi naebat kolektivno kad svabo poludi... A svi znamo kako to izgleda
objasni budali....
Posto?
jel to poklon bio od religije mira??
@mrExxer da li bi mi mogao da kazes kada sam ikada rekao da sam "ljubitelj osuđenih ratnih zločinaca, silovatelja, pljačkaša, palikuća i gen ocidaša"???
allllaahu ekber!
kad se vratimo obrazovanju sve ce krenuti ka boljem, ucenog covjeka neces moci obmanuti pricom npr. u dzennet ces kao sehid nakon sto uđeš u dzamiju i ubijes 100 vjernika na namazu i sl. uostalom obrazovanje i nauka je sunnet ali eto...
Sigurno neki Hrvat ili Srbin. Najviše je presuda za terorizam pripadnicima ta dva naroda.
s..e..rem ti se na ćilim i knjigu iz koje ućiš