Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih samo rekao , neka je , i onog Assada treba zguzit
Napadima i krkanskim ponasanje gubis bilo kakav respekt za daljnju diskusiju...papak si pravi
Mislim da je Recep poslao par lovaca 😁
sta ti je serviranje informacija i moc medija. kazu koristio hemisko oruzje i svi povjeruju u to. jest koristeno,ali ko ga je upotrebio i ko ima koristi od upotrebe da se optuzi Asad? recept provjeren na Sadamu Huseinu i Gadafiju.
A GDJE SU TE MOCNE RAKETE RUSKE,CEMU SLUZE,SVE SU ARAPE RUSI PRODALI,PRODACE I SIRIYU I SVE OSTALE...
Pocelo je!
Vidi mojih Balija sto navijaju za Izrael......Eeee SDAovce a Palestinu ubijaju toliko nevinih mrtvo a vi za Izrael navijate.Fuj halaso i otpadu izmetu od Islama.
Poslat samo jedan veci projektil na njegovu palacu pobit sve u njoj i dobre i lose i zavrsit pricu sa Sirijom.
Ne daj se Asade... kad vec imas sigurno pobjedu, oni izmisle neki hemijski napad kao izgovor da te bombarduju. Nadam se da neces zavrsiti kao sto su zavrsili isti u Libiji i Iraku...
Ovi minusi pokazuju koliko nas ima bez mozga.
ima pobjedu ali malo sutra
Jeste Trumpo prijeti zbog hemijskog napada a Izrael prati iz daljine i suti. Pizdura obicna
Udri genocidnu mrcinu Assada .
Opa, podržavaš izraelsku avijaciju?
@BobaBG logika ti je na nivou šumadijskog krmeta.
mušričko-paganska alevitska sekta mora biti istrijebljena na Bliskom istoku. nadam se da će se to desiti onda kad budu trijebljeni i cionisti. samo tada će doći do mira na Bliskom istoku, kada se istrijebe cionisti, mušričke rafidije i alevije te krstaši maroniti koji ih podržavaju. rezultat mušričkog divljanja po Siriji: https://www.facebook.com/ahaber.com.tr/videos/1887714697914000/
https://www.rt.com/news/423545-israel-planes-syria-strike/
2 Israeli warplanes carried out strikes on Syrian airbase – Russian MoD evo ko je
Two Israeli F-15 fighters targeted Syria’s T-4 airbase in Homs province, the Russian Defense Ministry said on Monday. The jets fired eight guided missiles, but five of them were shot down before they hit the airfield.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da budemo jasni. Ameri su genocidna gamad, đikani su genocidna gamad. no bilo je lijepo gledati kako gamad amerikanci bombarduju đikansku genocidnu gamad.
nadam se samo da će sljedeća pogoditi Prasadovo sklonište u kojem se sakrio i da će mu raznijet djecu i ženu u komade pa da ih skuplja u vreću ispod ruševina kao što hiljade drugih ljudi skuplja svoju djecu
Sad smo u situaciji da većinski narod u Federaciji navija za Zidove ili Amere koji izrokase muslimane koji se bore protiv muslimana.
ciciban@Mozda zato sto taj narod ne razmislja kao genocidasi kojima je svejedno ko gine zbog ciljeva. To se zove empatija, merhamet, dobrota u narodu koju ti, naravno, ne mozes razumjeti. Ne radi se o stranama, samo o tome da ginu civili i ljudski je biti protiv onih koji cine zlodjela.
@gepard1234 ja spomenuh narod a ne državu, aludirajući da se isti više odluče. Sad su za Zidove i Amere kojim opet u drugim prilikama hebu sve po spisku. Pa su protiv Rusije a opet za Tursku koja umarširala u Siriju. Itd itd. A bujrum karta ;-) https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Federacija_Bosne_i_Hercegovine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)