Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, oni su pobunjenici, nisu ni slucajno teroristi :)
bas ce neko doci reci srusili su nasi. oni sto ih mi placamo i naoruzavamo
@patos Eto vidi se boja aviona sa 10 000 metara razlike u visini. Ajde ne prosipaj se
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rusi 100%!!! Ako amerika kaze sutra da je Zemlja ravna ploca,..vec ce se naci legalnbo-strucni nepristrano-objektivni "cinbenici" da to 100% i potvrde. Inace kad americka avionska bomba rokne (djes manje nego Bolnicu) i pobije sve od pacijenata preko osoblja i posjetilaca sve zivo, jedno "Izvin'te",...je ajmo dalje, yebiga desi se!!
Znas ono kad gledas ili citas recimo Gospodare Prstenova ili neku tako pricu Yebeni patuljak nema sanse da prezivi,..i svi se ljute na supka carobnjaka Sarumana sto se prikljucio zlom Sauronu. I ti jadnici kroz sve te price i fabule vazda nekako slabiji od tih zlih sila. Uvjek vode neku suludu uzbrdo borbu,...zar im nije lakse odma se pridruziti jacem i silnijem!!! Konta li iko paralelu?
Interesantno je da nikad niko nije postavio pitanje zašto Rusi nisu učestvovali u istrazi?
oni su imali svoju istragu, ne vjerujem da su ih zvali
@klix boxer Znači sudimo ti bez šanse na odbranu!?
Sta ocekivati od tih majmuna, znaju samo po civilima ko i braca im Srbi.
haj super, mi smo divljaci a isil su izraelci, abu hamza je deda mraz
Cudno, a zapadne novine kazu da Su ukrajinci to uradili a ovak klix kobojage kaze da he BBC potvrdio, Ko sada laze
ma ovo je glasilo americke ambasade, licnost dana svaki dan bozo vreco, ilahije za gejeve, humanitarna pomoc teroristima i sl. teme
Haha. A juče čitam vijest kako se čeka detaljna analiza i da imaju satelitski snimci koji pokazuju da su vojnici Ukrajine oborili avion. Ništa bez snimaka. Rekla kazala se ne važi.
Opet amričke mućke
i još imaju oružje za masovno uništenje ... javio je bbc ... ... biće njima ko i gadafiju i sadamu ... što bi reko jedan naš ... mislim vaš, nije moj
ruski teroristi pucaju po nedužnom narodu kao i kod nas 1992. al vratiše se u kovčezima kući
Taj avion nije imao šta da traži na nebu iznad Ukrajine, pogotovo da prelijeće zonu borbenih dejstava. Obje strane su imale PVO, tako da uvijek postoji opasnost da takav avion bude oboren npr. uvijek se može zamijeniti za vojni avion i sl. Odgovornost snosi međunarodna agencija za civilni avio saobraćaj i Ukrajina i njena kontrola leta. Ali zli Rusi moraju biti krivi, gdje bi dobri Ukrajinci bili krivi. Zašto iznad Sirije ne lete civilni avioni?
vala i to sto kazes. samo budala moze letiti iznad zone ratnih dejstava
To vise ne postoji video na youtube-u gdje se vidi u blizini ovog aviona jedan borbeni avion?!
U ostalim vijestima, voda je mokra
interesanti komentari pravoslavski ortodoxi
SMRT RUSIMA
jesi vidio kako brko erdogan podvijenog repa ode ruskom caru da mu se izvine
Nije nikakvo iznenadjenje!To se je znalo mnogo ranije,ali su sacekali sa tim dokazima kad im zatrebaju protiv Rusa.
Pa ja ko ce drugi to je bilo odmah jasno poslije onog emitovanog razgovora odmah po obaranju aviona.Neznam sta je trebalo cekati toliko