Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Holbruk je momak koje dobro radi svoj poso svak cast Holbruk Samo ako bi mi mogo jos jednu zelju ispuniti da i onaj dio vojvodine odvojis od srbadije Posto su rasturili jugosliviju netreba im nista ni ostaviti amin
Iz prve ruke znam, da su tokom Drugog svjetskog rata sarajevski Muslimani rizikujuci svoje spasavali zivote svojih prijatelja, komsija, sugradjana - sarajevskih Jevreja, ali i jevrejskog naroda izbjeglog sa svih strana svijeta, a optuzbe na racun Holbruka mozda bi imale smisla da 1. nisu izrazene fasistickom jezicinom mrznje, 2. da je Holbruk falsifikovao potpise trojice predsjednika, i 3. bio bi kriv da Dejtonski Ustav nije zaustavio krvoprolice u BiH i donio - MIR - a da ste se vi pitali - i da u niste mogli zbrisati 1992. danas nebi bilo ni vas , ni nas, a Holbruk bi i bez nas svoj zivot zivio kako ga zivi danas.
Rici, hajde ne seri vise
Koga jos zanima sta prepredeni jevrej govori. Eno ti jadovana u Hagu pa potpisuj dogovore s njim, sjeme ti se chifutsko zatrlo !