Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto kao i nick \"hoću i ja\". Jebi ga, u naša stara dobra vremena bile su samo neke babe, nije imao ko da nas podučava seksualnom odgoju na jedan stručan način.
A budale roditelja, ma vokri mu sto nije i on mogo ubost pa prijavio...
Kolko ja znam po nasem zakonu ovo nije zlocin. Kod nas je na zalost donesen novi zakon po kojem se od 14 godine moze slobodno seksati. Roditelji mu ne mogu to zabraniti. Mislim da je to bruka
e garant ih je ona natjerala. mogu mislit dječije radosti kad im se profesorica od 3 i pol banke ponudila na tanjiru. :) :)
Pa sto toga nije bilo u moje doba :s mene su u skoli tukli, a vidi sad :( sta sam ja Bogu zgrijesio da me nastavnica nije \"zlostavljala\". Cuj roditelj prijavio, to nije roditelj to je peder nekakav, cuj ne da sinu da zigoo nastavnicu ccc pa kud ide ovaj svijet