Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAMU MAMU
pero,isto kaže što i papa i pop iz bijeljine
taman u godinama male ajse
Pomoz Bog ljudi, jel zna neko dali ova tinejdzerka ima slucajno i brata ??
TRAZIM SRPSKOG DECKA ZA PROVOD, DOBAR SAM YEBAC!! TRAZIM SRPSKOG DECKA ZA PROVOD, DOBAR SAM YEBAC!! TRAZIM SRPSKOG DECKA ZA PROVOD, DOBAR SAM YEBAC!! TRAZIM SRPSKOG DECKA ZA PROVOD, DOBAR SAM YEBAC!!
@zajbant, HAJMO SVI DA TI SE NAYEBEMO I SESTRE I MAME!! HAJMO SVI DA TI SE NAYEBEMO I SESTRE I MAME!! HAJMO SVI DA TI SE NAYEBEMO I SESTRE I MAME!!
STA NA OVO KAZE EFENDIJA IZ GLUHE BUKOVICE?
ajde da se kladimo da su ti muskarci muslimani? ko smije? dajem stoju na cenera.
Šta ovdje ima strašno , ja moje bliznakinje vodim vazda na vakcinisanje !!
joj bolesni umova ovo nije normalno sta sve zivi na ovoj planeti
Nego niko ne rece sta bi sa tim silnim jeb...cima ???
... a kakva je tezina zlocina tih odraslih muskaraca? Mozda starija sestra, i sama dijete, nije ni bila svjesna cemu to vodi ... ali oni jesu ... Samo oduzimanje bezvrijednih zivota idiotima koji su u stanju ciniti takve svtari moze smanjiti porast ovakvih zlodjela!
Odavno nisam čula nešto ovako stravično... :-((
Odsjeci im kite i to uvesti kao zakon za takve prestupnike. Uz dozivotni zatvor to ce im biti dovoljno jer ce im zivot postati besmislen a to je veeeeelika kazna.Ako nema mjesta u zatvoru odsjecanje uda i nakon nekoliko godina oporavka kamenovanje do smrti.
mucit i njih i sestru najmanje 5 godina, svaki dan im rezat dio po dio tijela i odrzavat ih na zivotu, dovest nekog psihopatu koji ce im svaki dan od zivota uciniti pakao...ovaj svijet je bolestan i ljudi su zasluzili da izumru