Šokantno
0

Prodala sedmogodišnju sestru strancima za seks

Sarajevo-x.com
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Petnaestogodišnja Amerikanka uhapšena je u New Jerseyu jer je navodno prodala svoju sedmogodišnju sestru grupi muškaraca da bi se s njom zabavljali na jednoj zabavi.

Policija vjeruje da je tinejdžerka djevojčicu odvela u stan blizu njihovog doma u Trentonu, gdje su je silovala najmanje sedmorica muškaraca, javlja Telegraph, pozivajući se na pisanje američkih medija.

Starija sestra je, smatra se, bila prisutna u toku tih silovanja, a za sve to su joj platili.

Kako nijedne od djevojčica nije bilo kod kuće, roditelji su prvo pomislili da su pobjegle.

"Govorimo o djetetu koje je naredilo svojoj sestri da ode u stan i koje je dopustilo da je siluju", kaže sa zgražavanjem policajac Joseph Juniak.

Tinejdžerki će se suditi kao odrasloj osobi, iako zbog godina nije otkriveno njeno ime. Zadržana je u pritvorskoj jedinici za mlađe prestupnike.

Prema riječima majora Douga Palmera, mlađa djevojčica pristala je poći sa sestrom na tu zabavu jer se brinula za njenu sigurnost.

"Išli su od dodirivanja pravo prema silovanju", kaže Juniak. "Prijetili su joj da će je ubiti ako bude vrištala ili rekla ikome."

Kako se djevojčice u nedjelju popodne nisu vratile kući, roditelji su pozvali policiju. Dvije žene našle su jedno dijete kako plače ispred stana i ispratili je kući, gdje je čekala policija.

Sedmogodišnjakinja je ispričala šta se desilo i odmah je odvezena u bolnicu. Kasnije te noći policija je locirala i stariju djevojčicu, koja je uhapšena i također je priznala šta se dogodilo.

Major Palmer kaže da je ovo jedan od najtežih krivičnih djela u njegovoj 20 godina dugoj karijeri.