Nebraska
0

Optužena za seks sa sinom tinejdžerom

Sarajevo-x.com
Četrdesetjednogodišnjakinja iz Nebraske osumnjičena je da je sa sinom tinejdžerom imala seksualne odnose kad je on bio sedmi i osmi razred, objavili su zvaničnici, a prenosi AP.

Policija u gradu Omahi saopštila je da je prijavu o seksualnom zlostavljanju primila prošle sedmice od samog 15-godišnjaka. Tinejdžer je policiji ispričao kako je njegova majka u vrijeme kad su se napadi desili bila ovisna o propisanim lijekovima. Dogodilo se to 2008. i 2009. godine dok su zajedno živjeli u Omahi.

Nesavjesna majka, koja sad živi u Fort Calhounu, uhapšena je u ponedjeljak, a u srijedu se prvi put pojavila pred sudom.

Njen identitet nije otkriven kako bi se zaštitio njen sin kao moguća žrtva seksualnog zlostavljanja.

Ipak, otkriveno je da tinejdžer ima mlađeg brata, no nema sumnji da je i on pretrpio napade ovog tipa, kazao je tužilac Don Kleine.

Otac dječaka za tamošnju televiziju WOWT izjavio je kako je imao osjećaj da nešto nije u redu, ali da za to nije znao do prije nekoliko sedmica. Njegov sin sada je na savjetovanju, a osumnjičena će se na sudu ponovo pojaviti 8. februara.

Utvrđeno je da je u vrijeme kad je zlostavljala sina pokušavala dobiti recepte za 15 različitih lijekova od sedam doktora.