Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba pisati o "uslovima da bi se pridruzili teroristickoj organizaciji"..Vjerojatno nesvjesno i nenamjerno, ali je ovo na neki nacin reklamiranje IDIL-a.
Vidiš li da jeovo regularna vojska gdje se demokratski i svjesno odlućiš hočeš li u šehidsku operaciju ili da se boriš regulare... Anije ko što templari i kršćani lažu da je to obićna banda. Gdje si vidijo formulare za mafiju, bandu ili da ideš učetnike?
Hebem ja i tebe i njih u tu glavu retardiranu
Ovi su ludi hahaha još ti štela treba hahah
kakav ba isil koga to vise interesuje
Nije bolest sve sto boli.
Najbolje je ova izjava kako CNN nije mogao potvrditi autentičnost dokumenata. CNN vrhovna institucija za provjeru dokumenata.
Ima video,guglaj,razgovor novinara sa jednim,kako se on naziva pokajnikom,IDILA pa navodno on je predao dokumentaciju
Ove je dosta manje bitna informacija od menstrualnog ciklusa neke zene u, recimo Indiji. Kako glupe vijesti inace ovo ne citam ali sam otvorio da napisem da su ovakvi clanci sra.e
posjeti me na Ahmed the dead Terrorist.............. boze mili ovo vise zvuci kao vic uvijek se pitam sta li je u tim glavama.........slama nista drugo