Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spermleaks.com
hahah....covjek hoce da siluje zensku, prvo navuce kondom? WTF?
haj dobro sto je on stavio kondom dok ju je silovao, i nekako...ali ona je njega uspjela nagovoriti, dok ju je silovao, da stavi kondom...hahahahah ko je koga silovao???
Izgleda da nisu samo fotografije procurile. Get it :D?
E MOJA aSANŽ DA SI JE BUBNO KAKO TREBA NE BI ONA TEBE TUZILA
Koji kreteni......pa koji to silo vatelj jos korist kon dom za vrijeme silo vanja...daj ljudi pustite toog nevinog junaka na slobodu pa da svijet sazna jos istina o zlodjelima savremenog svijeta....
Kad koristis kondom u sexu je isto ko da peres noge ua nisi carape skinuo. Nidje veze nidje cejfa
cudime kao je procurilo na internetu uostalo mala ako kad si schi-pu sto si ga grickala po glavi
Steta, dobar momak. Voli zabit, a pametan. Ja ih znam oko mene nekoliko, nista \"ono\" samo internet. Ja jos imam onih \"Ris\" kurtona. Mozes zegat, a mozes i lopte s njim. Samo, za loptu, ne zaboravi, napuhati a za ono, sa svabicama ljeti, ponesi 2 ako prvi rikne na lopti, bit ce hrapaviji!
Gurni ga žutoj !
budalu nit\' yebi , nit\' kuci vodi
sta li je s Djeda Mrazom?
hahah pa ispalo je da silovao sa kondomom a ona mu je reka kad me vec silujes stavi kodom :D hahah nidje veze hoce ravaku da se ogrebe o njega...inace ja vjerujem da je ona njega ganjala a ne on nju...
ko te kara nek ti baca suplje
e ovo je leak!!! a ne WikiLeak,
E da je bio pametan pa da stavi smirgl papir.