Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh, jbt, sad će djeca i o ovome morati učiti iz historije.
Hoce li SAD uraditi denuklearizaciju Americkog kontinenta?
E kad su se ova dvojica izmirila onda je sve moguće, čak i da se izmire Srbi i Hrvati i Bošnjaci u BiH i da hapse nacionalističku bagru koja širi govor mržnje među ovim u biti bratskim narodima u BiH. Mirenje ne odgovara mnogim ne samo domaćim zlikovcima, nego i onim iz Međunarodne zajednice, pa i EU. Geopolitici bjelosvjetskih propalica odgovara trusna BiH, kako bi mogli širiti svoju hegemoniju i iskorištavati Bih potencijale uzajamno se ucjenjujući.
Sta je Americko drustvo onoliko,izabralo da bude prvo lice nacije ...,ne moze ovo na dobro izaci ,al nikako ....
hyhaah... sad će ova dvojica debila podjeliti nobelovu nagradu za mir
Trump ce po povratku odmah uvesti bezvizni rezim za S.Koreju
E jbt nema više ni dobrih starih vijesti ...s. koreja testira novu atomsku pa ameri prijete sankcijama sad sve med i mlijeko u što nam je sad dobro u pxku materinu
hebe tramponja, ne vadi...godinu dana u kancelariji i sredio koreju sa kojom su ameri imali problema 70 godina...vidi mu se biznis pedigre...baci ostru retoriku i ponudu koja ni u snu nije prihvatljiva, pa dobija sto zeli time sto je kao "popustio"...zaheban igrac...sada ce i usutkati sve ljevicarske medije, ciji je nivo i kredibilitet srozan na reportazu o tramponji kako jede burek bez jogurta, sa ciljem blacenja covjeka...a, iran neka se spremi, bice hebeno, korejski front je zatvoren.
Možda se boji revolucije. Narod de fakto živi u bijedi i gladi. Oni nemaju šta izgubiti. Sankcije samo povećavaju pritisak. Predstava s raketama je bila iznuda najbolje cijene. Kakogod, ne znam na osnovu čega im vjeruje.
Sta je sa denuklerazijacijom Izraela ??
prvo deratizacija 300 miliona muslica u okolisu...
Oooo Donalde brate
Haha dobar dobar :)
tu je i kraj S. Koreji.... Sta uradi balavac, popisa se po svojim precima
jesil tako navijao i za Zapadnu Bosnu
@Indigont kakve veze imaju jabuke i žabe? Da se odnosilo na J. Koreju i S. Koreju pa hajde... ovako si samo ispao orangutan
bitno do jaja 😅😅
Jos su samo trebali uvrstiti jednu tacku u dogovor a to je da jedan narod nemoze birati predstavnike drugom narodu...
Kima za npvog premijera vlade FBiH
A šta je sa denuklerazijacijom SAD-a Donald izgleda jedini na ovom planetu smije imati Nuklearne bombe a po meni je Amerika sa donaldom najopasnije država sa nuklearnim naoružanjem trenutno na ovoj planeti strašno. Najbolje za sve bi bilo kad niko nebi imao da što duže ocuvamo ionako skoro potrošene resurse za život ove planete.
sve mi sumnjivo ovo........
Sto sada opet ne valja? :D