Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tipican americki ludak od roditelja . to je u istomr angu ko i da je j.ebe
Alo klix, kako brat? Nego... jeste vi sigurni da se ono kad neko prezivi pad s 900 metara zove "problem"? Ispade problem sto je prezivjela.
Ocigledno su dosadasnji komentatori jako mladi?! :)) u bivsoj jugi je stjuardesa vesna vulovic ostala ziva prilikom pada aviona sa 10 000 m. ;)))
Toni, sjecam se toga vrlo dobro, ona je upisana u Guinnessovu knjigu rekorda kao rekorderka za pad s velike visine prezivljen bez padobrana. U trenutku nesrece nalazila se u repu aviona, i taj straznji dio aviona kada je pao na tlo klizao je po snjeznoj padini sto je usporilo udar.
cellems , pa ti si stariji od mene sto je gotovo,gtovo nemoguce:))) tacno to je ta dama. koliko je istina ,a koliko propaganda sad je tesko reci.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kakva slucajnost i ja sam neki dan pao na 951km oborio me iks na utakmici mal nisam krepo od muke
ima je mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooogoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sreće
kome vijeka tome i ijeka ,glano je da je živa
A neki nesretnik padne sa 2,5m i pogine na mjestu...
pa šta joj je ublažilo pad?
Pa ovu su sastavljali.. Jbm ti takve roditelje !