Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Problemi sa Grčkom se nastavljaju'. Kakvo objektivno novinarstvo! Text nema potrebe ni da čitam.
@'Proruski Klix' 😂😂😂
biče rata ... gomilaju se pomorske vojne snage a u obje zemlje desne vlade, naoštrene na sukob.
@mafija cuj Turska 4.sila u natou 🤣
Braco Grci, Srbi dolaze u pomoc da poprzimo Turcini!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
turci se kurcce, syebace ih grcka za par dana
Objektivnost na nivou...
Sultan p.sa po grcima.
zar nija nato garancija da nema sukoba medju clanicama?
Et baš će neko pitati sirotinju grčku šta da radi i gdje, današnja Grčka i ta na koju se pozivaju nemaju dodirnih tački
Ma mogu se jadat evropi a da ratuju turci bi ih satrli za sedmicu dana.
Ma nema rata, jednostavno grcka nije sposobna da ratuje protiv turske , kraj price.
U pustoši nakon sukoba oko nafte doći će Elon i postaviti sunčane panele i prodavati i auta i elektrone na obje strane. potražnja za naftom će se smanjiti a uigranih aktera ima i previše.
cuj evropska komisija,pa zar postoji nešto zajednicko za evropske drzave.danas izgleda samo postoji jezik sile mozeš ili ne možeš..
Da ti kajem, čim atina neka podrucja smatra svojima onda drugi moraju to znati i poštovati. nema nikake veze sto je cipela pred tudjim vratima. ako ja kajem da smatram cipelu svojom onda je to tako a i to sve pred tudjim vratima takodje je onda moje pa i sama vrata
Grčkoj regiji? Klix banana medij hahaha
Kada se ovako pobiju dvije strane jel ja treba da sam na strani onih koji su istog vjerskog zvanja kao i ja ili da gledam ko je zakonski u pravu ?
Kad vidis da muslimani staju na stranu okupatora, silovatelja i koljaca Bosanaca i kraljeva Bosanskih, ne znas bi li plakao ili se smijao kolicini zatucanosti kod tih ljudi
@gooUser1577048657 inače su bosanskog kralja izdali katolici, sad protiv toga ne može
@gooUser1577048657 Tacno, nikad mi nece biti jasno kako mogu voliti to rimsko klepetalo i poloziti svoju suverenost pred njegove noge.
Odgovoran vodja djeluje u okviru svojih drzavnih granica a ne uzima kod slabijih kao prethodni kolonizatori i neokolonizatori koji nam nude bajke o atenskoj demokratiji gdje su prava imali visi drustveni slojevi - a filozofijom i naukom se bavili robovlasnici dok su robovi i puk radili i nisu imali vremena!! Samo prenesite u danasnje okvire i globalne drzave spram zavisnih drzava.
Nikaaaad nikom nisammm rekooo da je Srbin Edinnnnn Dzekoooo, samo staraa majka znaaa..... zezam se, Izetbegovicima su jedino pretci Srbi
Nije problem sa Grckom, problem je Turska zaostala istocna drzava zeljna teritorija i rata, i pod Erdoganom se unazadila 30 godina. Platit ce Turci za genocid nad Kurdima i Armenima