Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je imao dvije noge onda bi angažovali 28 policajaca!!!!!!!! Sramite se miševi.....
Nije im lako sa ovim.crncima ko nama sa Srbima
Vjerovatno neki veteran koji je beskucnik,jer su vecinom beskucnici,koji je izgubio nogu u ratu protiv terora negdje u svijetu,da bi ga na kraju kod kuce terorisala grupa ljudi zato jer imaju dozvolu za to od americke vlade koja je najdemokratskija zemlja....tuzno,jadno,a bice sve gore i gore. JU ES EJ JU ES EJ JU ES EJ!!!!
Ma fuj !
a.c.a.b.
A znate li da "Čiča Tomina koliba" odavno nije na spisku knjiga za lektiru. Što li , bože moj. ... :-)
Kako zovete dva crnca na biciklima? Organizovani kriminal
Šta dijete crnca dobije za rodjendan? Vase biciklo
Po sistemu ovaj crnac nije čovjek jer nema para. kapitalizam ovakve ne pozna kao ljude to su jade i životinje (ups ima i bogatih pasa čiji životi vrijede više). Jadno je društvo koje sve cijeni kroz novac. Budućnost svijeta je socijalizam a ja se nadam da ću još jednom dočekati da onaj sistem zavlada.
Još jedan zalogaj za razuzdanu masu komentatora. A još i debilni provokantni naslov "protiv crnca bez noge". Pa eto vam i crnaca i među policajcima. Nema druge nego da uvedu direktivu da samo crnci hvataju i biju crnce. Ili kako bi to jedan preminuli predsjednik sa naših prostora vikao: vas više neće niko da bije (osim mene i moje policije).
Kapitalizam,.--., niđe merhameta,.- još malo pa će i naši vako,.-
San francisko je ogoman grad sa ogromnom populacijom,službe sigurnosti moraju biti nemilosrdne kako bi se sve držalo pod kontrolom, lik koji je povaljen se očito jako opire,to što nema nogu ne znači ništa,opire se kriminalac hapšenju
A junacina
Ovi crnci po Americi isto k'o srbi po balkanu, samo se nesto zale a najgori su, hajd sto smrde, al stalno neke probleme prave
Ma ti si meni najmiliji od svih
Radije bih da zivim pod ruskom diktaturom, nego americkom "demokratijom".
Njihovi propisi su znatno drugačiji od naših i puno više štite sl. osobe - posebno policajce, te zahtijevaju ovako nešto... Ali , bez obzira na sve, ovo je ipak malo previše čoporativno ... ?!?
nist ovo nije, ovo se uvijek desavalo, jos i gore, samo prije nije bilo ajfona da svi mogu snimit. drot ko drot.
Stoka! Vrlo često mi bude žao ovih afr. Amerikanaca. #AllLivesMatter