Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vatikan je među prvim priznao nezavisnu državu bosnu i hercegovinu. suzdržite se glupih komentara ;)
SINE MOJ JA U ZIVOTU NISAM VIDIJO TAKO GLUPO RAZMISLJANJE KO KOD TEBE PA U TEBE JE MOZAK KO KLIKER,, NEMOGU DA VJERUJEM KOJI SI PAPAK........
Kada ovo izjavi jedan n.a.c.i.s.ta, d.e.m.o.n na prijestolu crkve koja je na najzvjerskije nacine na Zrtvenik prinijela milione, milijarde ljudi i ljudskih dusa u svojoj tisucljcnoj vladavini, p.e.d.o.f.il.s.k.i zastitnik, skoro da pomislim da nema Boga. A onda, se sjetim, da je Isus rekao da ce DEMONI i Sotona zavladati neposredno prije Njegovog dolaska i onda shvatim da je doba hiljadugodisnje vladavine pri kraju i u cemu je stvar..
komunjaro A.L.L.A.H.U E.K.B.E.R!
POŠTOVANI VJERNICI MARKS JE FINO REKAO VJERA JE OPIJUM ZA NAROD SVIMA JE POZNATO DA JE ČOVJEKOV NAJVEČI NEPRIJATELJ STRAH A VI SE BOJITE BOGA A ONDA MOGU DA SA VAMA KONTROLIŠU LAKŠE NE VIDITE DALJE OD SVOG NOSA ŽIVIO KOMUNIZAM BOG NE POSTOJI!!! AKO POSTOJI ON JE UBICA!!!
ne lajkaj sam sebi komentar! i posrala te opet kraljevina
Japan je u posljednjih 50 godina ucinio vise dobra nego Vatikan. Sto vas nije pogodila katastrofa. A to sto tamo svakih 100 godina ima onakav zemljotres vjerovatno takodje nema veze. Jel uopste dosljedno katolickom poglavaru da se nasladjuje tudjoj nesreci. Pa ovaj Bivsem Papi nije ni do koljena. Na kraju, da Japanci zele da glume Bogove dosad bi opet uveli Vojsku. Mogu samo reci, bijedno i sramotno.
a kad otriju da zemlja nije okrugla, onda ateist kaze eto vidis da nema boga (ne zmam otkud daj zakljucak iz toga ali eto).. Pa isto tako, izmisle pc pa kazu eto nema boga, ne znam sta vi mislite kako mi to vjerujemo u boga, i sta to znaci..
Talib, stvarno si zadrt. Nije čovjek nastao od majmuna nego mi i majmuni imamo zajedničke pretke. Pronađeno je mnoštvo fosila koji to dokazuju. Ali samo ti nastavi po starom. Vjernici sve što ne kontaju pripisuju božanstvima. \"Što je Zemlja okrugla? Pa Bog je stvorio takvom.\" Tako je valjda jednostavnije, ko će ba zamarati mozak nekim glupostima?
opet isto jarane, ti bi sve da ti je po taman, pa opet bi isto pricao kao sad.. (zasto je on ljepsi od one, sto ja nemam takvu mamu, zenu, djecu, ah ma nema Bog-a...) Ne mozemo brate svi u \"raj\" otici, mora neko i na drugu stranu :)
Mnogobostvo j velika zabluda i velika nepravda.Nema boga osim All_aha
Neil Armstrong dokazao da je Mekka centar svijeta! http://www.youtube.com/watch?v=Ixfk4LsKWnw&feature=related Kreator nauke je Onaj koji je stvorio sviju nas.Ali opet ateista i komunjara zele da budu od majmuna.
Sveti oče, neka ti je sretan 84. rođendan i neka te Svevišnji poživi još mnogo godina da možeš upravljati svojim stadom na zajedničkom putu prema Kristu!! Svim kršćanskim vjernicima želim da nakon sjećanja na Kalvariju kroz ovaj tjedan, koju svi svakodnevno proživljavamo, u nedjelju proslavimo pobjedu života nad smrću i doživimo vlastito Uskrsnuće i duhovni oporavak!!
Dragi Postovani Gospodine Papa i svi Katolici Hiljadu Selama od Muslimana iz Bosne i Sarajeva i mi vam zelimo sve najbolje vasoj kulturi i vasoj civilizaciji . Mi Muslimani Volimo nasu Kulturu nasu civilizaciju ali postujemo druge Kulture i druge Civilizacije
There is no G o d. Now get of your knees and enjoy your life.
ZA KOMUNJARU I ATEISTU: A.L.L.A.H.U E.K.B.E.R!