Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...najbolje da roknu mater sto ih rodila pa sebe...
Svi izrazili zabrinutost ko da se IDIL-u hebe za UNESC-om.. A niko nistane radi da se teritorija vrati nazad.
Dobro pitanje. Fakat o tome nisam razmisljao. Logicno mi je kad te neko protjera sa kucnog doma da je taj neko agresor? Zasto mislish da je to njihova teritorija? Kad su je "izgubili"?
.... "prebacili umjetnine u Damask, sigurno mjesto". Pa ko je ovdje lud?????
Možete li zamisli taj dan, probudite se i na klix komentarima,nema pozivanja na IDIL, ustaše,četnike itd... Klinci nisu shvatili ako ne stvore "bulletproof" društvo neće imati nikakve budućnosti,ni posla ni dokolice,ništa osim stalnog trvenja i mogućeg sukoba. Nisu shvatili da u slučaju bilo kakvog rata ,oni će biti topovsko meso za ljude iz trezora i ljude sa trezorom i vilom na Kipru. Jasno je meni da je konfliktan govor koristan ali zamislite jedno jutro odlučimo da ne idemo klixu "niz dlaku" i progovorimo novgovorom ,ljudskim,razumljivim, s poštovanjem i razumjevanjem.E ja ne mogu da zamislim, al' volio bih vidjeti da neko pokrene akciju "KLIX NOVGOVOR" (Anti-Orwell) na klixu i smirimo sve u mišljenju a ne bezveznom lupetanju i uvredama.
SVE STO ISIS SADA RADI U SIRIJI I IRAKU MI SMO TO VIDJELI I KOD SRBA DA SU RADILI 92-95g.RUSENJE,UBIJANJE,KLANJE,SILOVANJE
Netačna informacija. Sve to je uradio Uglješa.
A civile ko je**.
imal di popis ovi nasi islovaca sto se preselili na ahiret ili bar brojka vodil ko racuna
still a better love story than četniks
.Svaki pet minuta vest iz Bosnjacke dijaspore,da se mi Srbi brinemo toliko za svoju gde bi nam granice bile...;)
kad je ukrajina bila aktivna, kolko ja znam svakih 10 sekundi clanaka o cetaljima koji tamo fol ratuju
eror ti cetaji ,nji dva komada ,bila hermeticki zatvorena,od rata dalje nego ti...i da smo celi nebi bilo nista da objavimo,bili maskote ...vise bi mogli da napisemo o Srpskim plaenicima na Americkoj strani al o tome ni rec u nasoj stampi,stidimo se jbg... a Bosnje svaka dva minuta