Komentari (323)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha dakle bacili ga s krova jer ga je komadant silovao, haj sto je to praksa kod ovih vehabija nego je jos gore sto ovakvih slucajeva ima na tone u arapskim zemljama
Pravedna presuda, sve pedere treba pobacati s krova.
SLAZEM SE PEDERA IMA SVUGDJE ALI MI SE CINI KOD NAS NAJVISE. KADA NA OVOM KINU NAPISEM NESTO PROTIV PEDERA OSPE PALJBA SA SVIH STRANA.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
A tko bi letio da je komandant silovan ...??? Yeb'o ih njihov šerijat i šerijatska pravda ... !!!
Promo video ISIS-a za gay populaciju :D http://www.liveleak.com/view?i=cda_1451606846
Kakva vijest za nas narod, poselami te tamo te budaletine vi iz klixa 😷
http://www.haaretz.com/gay-palestinian-seeks-residency-in-israel-on-humanitarian-grounds-1.316274
Kad vam kozojebi kroje demokraciju to izgleda ovako-- http://www.informationclearinghouse.info/article42194.htm http://imgur.com/gallery/F2YfZBl https://www.youtube.com/watch?v=jbHVqFYWECk http://www.messynessychic.com/2013/06/10/lost-in-time-groovy-afghanistan/ http://www.globalresearch.ca/from-afghanistan-to-syria-womens-rights-war-propaganda-and-the-cia/5329665 Danas u ovim drzavama leti glava ako plesete,idete u kino,ako ste preblizu stali suprotnom polu...
Ukratko leti glava za svaku mladalacku glupost i ispoljavanje bilo koje vrste slobode. Najtuznije od svega je sto su ovi ljudi dobrovoljno (naivno) popu*ili dobrotu religiskih prica serijata i tako prodali slobodu svojih potomaka .jer kad su svi dobrovoljno prihvatili serijat ,nakon toga to je postao zakon i nije bilo nazad. Prodali ku*vini sinovi za saku dolara zivote svoje djece...a danas se ova "religiska dobrota" pokusava prodati i u BiH gdje mentalno deformisani pu*e isti scenario .
Sve nastrane humano preseliti.
a sranje u oregonu, zdravo
Ako ugledate Islam u arape, vidjet cete samo najgore. Ako je musko u bijeloj haljinici i ima malo brade, to ne znaci da je musliman ili neko ko reflektuje Islam. Moje misljenje je da su najjaci vjernici bas oni koji nisu arapi i koji nemaju nikakve veze s njima.
@master_forever Ovisi o tome ko i kako tumaci te hadise. Zapitaj se, zbog cega je Bog poslao jednog poslanika, pa drugog, pa treceg pa sve do posljednjeg istom narodu. Neki ce pomislit pa blago njima, sve poslanici dolaz iz njihove zemlje, a neki (kao ja npr.) ce pomislit, vidi, jedan poslanik im nije bio dovoljan, ni drugi, ni treci, kakvi su bili napredovali su, ali im je potrebno jos toliko poslanika da bi bili ljudi. To je, ako mene pitas, proklet narod i svako ko se ugleda u njih je ko oni.
@master_forever daj nam tih hadisa za silovanje, to kod tebe neko novo izdanje
ovo je jos jedan dokaz da je IDIL izrael i amerika a potvrdio Donald Tramp.
Koja logika!?????....sve same handale,sandale i abu karine!
Samo je trebao da kaze da nije silovan nego da je on silovao komandanta i pravda bi bila zadovoljena. Pa nek on dokaze da nije silovan. Jebe tamo lud zbunjenog izgleda.
Al bi familija Backovic stradala da dodje kalifat u bejha..
Deene nemoj radi protesta nikad zapjevat za IDIL ! , pa i kad bi jednom učestvovala na EVROVIZIJI ! :))
Kako vi klix baš sve znate...koliko žena ima ovaj čupo? Valjda i to znate?
Koliko sam ja shvatio, svima njima je najveća želja da se bore i poginu u borbi. Zašto bi ovo bila kazna za ovog bradicu? Pretpostavljam da postoji ekipa koja samo smišlja ovakve zatupljujuće vijesti.
naravno,internet je prepun izmišljotina i ne dokazanih"vijesti"