Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lafo hoce neki serijet a vamo se koriste internetom sejtanskim poslom hahahaha
jbt,ne mozes vise ni dobar terorista bit ako nemas gotivan telefon ili bar commpjuter.........
KOJA BOLEST KOJA BOLEST FUJJJJJJJJJJ OVO NIJE I OD ISLAMA FUJ GOVNA JEDNA VEHABISKA
Dobro narode, dali sa sigurnoscu znate ko objavljuje te materijale na twitteru? Ili vam se dopada da izgleda kao da su sami to objavili?
Izgleda traže guzici čepa... Lako je se siliti po twiteru, kada ih ljudi razvale biće bježite noge, po.sra vas guzica.
ove izrode treba izbrisati sa lica zemlje sto prije to bolje, osloboditi svijet manijaka sa manijackom ideologijom, a sto twitaju samo polazuje koliko su ogrizli u zlocin protiv covjecnosti, treba ih unistiti sto prije.
Nije vjerovati da bi neko bio toliko naivan, pa da objavljuje na twitteru stvari koje mu ne idu u prilog. Ovo sve neko profesionalno namjesta, da bi nekome nastetio. To je i jedan od ciljeva propagande.
I onda ce opet pricati Amerikanci losi, ovakvi, onakvi! EVO, dokazi da su oni uvijek meta ovih vehabijskih terorista... BLJAK!
opet su nasli nacina da napadnu,isti scenarij kao i napad na afganistan,ali bus nije nasao ni osamu ni oruzje za masovno unistenje,1999 osama je lezao u bolnici u usa,i posjetio ga je ni manje ni vise nego direktor cia,ubijen 2003 a ne 2011,treba li jos argumenata?
Djesi sta ima, to ti bio u bolnici i vidio sve, mozda si mu davao infuziju. Prvo USA nije napala Afganistan zbog oruzja za masovno unistenje nego zbog Osame, a drugo daj mi neki drugi razlog za napasti Afganistan koji moze se reci nema nikakve resurse, hajd za Irak se mogu sloziti ali Afganistan...
u Afganistanu su ogromne rezerve minerala, među kojima bakra i litija, procijenjene na nekoliko milijarda dolara,Ta nalazišta, koja uključuju i željezo, zlato, niobij i kobalt, bila bi dovoljna da od zemlje poharane ratom naprave jednog od prvih svjetskih izvoznika ruda..Litij je neophodna sastavnica baterija na punjenje koje se koriste za mobilne telefone i prijenosna računala, kao i za električne automobile...Isto bi tako rezerve željeza i bakra mogle od Afganistana učiniti jednog od glavnih svjetskih proizvođača tih elemenata....nadam se da je ovo dosta razloga, a vidi se da nisu upucen u 99% stvari sto se danas desava..lijep pozdrav
MAJKU IM AMERICKU STVARNO POSTAJU PROVIDNI...KO NA OVO NASJEDNE STVARNO JE GLUP....OVO SIGURNO C.I.A SALJE.DA OPET AMERI ZAMRZE MUSLIMANE...ZNAJU DA IM JE OPALA POPULARNOST---
ISIS--Cionisticka tvorevina kao i Al Kaida
jao,pa mislio sam da su veci manipulatori ovi ameri,sada sam se uvjerio da to nisu..slika 9/11 i tornjevi je necija velikaaaa greska sto je stavio,cijeli svijet zna da su ih oni srusili,sada se pojavljuje na profilima IDIL-A e stvarno nemoze se covjek nacuditi ovim amerikancima i israeliar,ali priznajem intresantan pokusaj koji nije vrijedan paznje,like always...www.youtube.com/watch?v=KP2ST9i-VLU ko nije gledao,perfektno sve objasnjeno i istinito sto je najbitnije,autoru ovoga dokumentarca treba dati nobela?
naravno da jesu,ali ima vremena svatit ces..i nemoras kupit ako neces,to je fiksna cijena i nista ispod...sve najbolje?
Uvijek sam znao da su ovi latini pedercine;-) ugledali se na fratre...ha ha
:))))))))) Ovi vidjeli od Moosnjaka hahaah Ovako i Moosnje histerisu samo ne na twitteru vec na klix-u :))))))) VIC "NAROD" Moosnjaaaci baa :))))
Sta ti imas protiv vehabija ? Barem nisu dvolicni kao MultietniĆari balije :))
Moosnje je naziv "naroda" nastalog 1993 ali ono razvuceno slicno ono " Sta je bilo brooooto " :))) Nisam ja ni Cetnik niti Ustasa jednostavno mrzim islamske teroriste :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
....KOLIKO GOD PARODIJA BILA DA AMERI U JEDNOJ DRŽAVI NAPADAJU IDIL A U DRUGOJ POMAGAJU TOLIKA JE PARODIJA DA IDIL PRIJETI AMERIMA......A JOŠ VEĆA PARODIJA AKO PE(DER)NTAGON MISLI DA NEKO NASJEDA....
Ovi ameri su smijesni k'o crtani film. Toliko im se moze, da su se poceli zaebavati sa svijetom.
hoces rec da ovi teroristi su glupi i da se ne znaju netom koristit?
Ma neeeeeee... Hocu reci da je sve ovo americko ludilo i muljaza...Ja vjerujem, ne kazem da sam u pravu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)