Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hmm, sirijci ne vjeruju ni zapadu, ni Rusiji a naročito ne Izraelu zbog kojeg i posjeduju to naoružanje. Treba da traže da i Izrael mora svoje oružje za masovno uništenje stavit pod kontrolu.I odakle im pravo da imaju nuklearno naoružanje? Izrael i jeste kreator i generator cjele krize na bliskom istoku ali je isto tako samo povod a ne i glavni uzrok haosa koji dole vlada. S.Arabija i Katar su zlo arapskog sveta, i u službi su cionista i bankstera sa zapada. Al kaidu su stvorili i finansirali na nagovor zapada S.Arabija i Katar. Kakve veze je imao Afganistan sa Al kaidom? Nikakve, ili minorne pa su ga napali da bi kontrolisali i trgovali narkoticima. U isto vjeme je počeo sukob sa kartelima u Kolumbiji i Meksiku, američkim marionetskim vladama kako bi suzbili konkurenciju. SAD je sila bez stila, mafijaški vođena a na globalnom nivou je sileđija kojeg na žalost nema niko lupit po njušci. Jer oni samo vladaju tako što male okreču jedne protiv drugih.
ja sramote-tek sad se Sirija prikljucuje ovoj konvenciji...... razumijem rebele, ni ja nebi prihvatila sad ovaj sporazum..... sramota..... koliko jos ima ovakvih drzava sa ovako opasnim oruzjem?
Kakva šarada. Nevjerovatno :)
da ne bude kasno gospodine asad