Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije ništa pogriješila, neće se on za dan promjeniti, treba bar 20 godina ćelije da dođe sebi, a nebuloze, ići iz države koja ti da sve mogućnosti za normalan život, u drugu sa ciljem da se boriš protiv iste, pa se opet vraćaš, hebote logike...
Mogo bi ti u siriju malo a talibanče
a mogo bi i ti vala u pizdu materinu malo nazad, vi ne idete nikud na strana ratišta, govnaru jedan.
Jebiga, poslije jebanja nema kajanja. otiso je konj retardirani tamo, trebo je ostati tamo i umrijeti u "svetom jihadu"
Dobro je prošao šta hoće, da su ga uhvatili isilovci kako piše ili fotografira za britanske novine bio bi zaklan ili živ spaljen.
Dok britanski vojnici mogu ubijati civile gdje im se cefne kao i americka djubrad . Ne podrzavam Isil niti ubijanje civila ali ne vidjoh da nekog britanskog vojnika osudise za ubijanje civila u Iraku , Afgaistanu , Libiji
Ova majka odgaja svoga sina kako treba, za razliku od tvoje vanzemljanac. Bolje da hoda podignute glave uplakana nego da se ograđuje od zlodjela svoga sina. Gdje to britanski vojnici ubijaju kako im se "ćefne", osuđuješ li možda islamističke napade na nedużne civile, il u sebi likuješ, nemaš se što pravdati, vidi se da si simpatizer terorista.
Cuj nije pravio bombe i nije ubio, nema veze što nije, to je planirao da uradi.:)
najbolje bi bilo da se ubiješ sada, to si i zaslužila, jer nikada nemoj vjerovati vlastima, to su najveća djubrad na zemlji.
od cega ocekivati ovakve vulgarnosti nego od kričera zvanog srbin. to je kultura iz cadjavu mexanu
Trebalo je blentu poslat 2 god. na robiju a poslije jedno 5 kućnog pritvora da može mami objasnit zašto je bio budala. Ovako su jadnu ženu stvarno "prevarili" i izigrali njeno povjerenje ...
Malo je i dobio..Ja bih ovakve 20 godina na robiju poslao...Alah ce ih spasiti iz zatvora a ako ne spasi-imali su peh..
Samo hapsi majmune bradate
Nije majka nije ništa zlo radio u Al-Qaidi, vjerovatno kao ovi naši teroristi itso poznati kao četnici, kad god budu zarobljeni ide ona standardna: vozač, kuhar ili vezista :)
Majka mislila...da mu trebaju pelene....
"Lud jebe zbunjeng" u praksi.