Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ruske bajke vise ni rusi ne vjeruju osim ovih nasih domacih malorusa
"Za ubijanje tolikog broja ljudi treba dnevno osvojiti 150 kilometara (93 milje) istaknuo je Prigožin na Telegram kanalu njegove službe za medije."Stoga vjerujem da je ovo jednostavno divlja i apsurdna znanstvena fantastika, rekao je Prigožin. Zbrajanje brojki koje je dostavilo ministarstvo impliciralo bi da smo već pet puta uništili cijeli planet"
Rusija je bez SSSR nula ja to sam rekao po sto puta Toliko dizu Rusiju jedino sto ima nuklearku a i ostali imaju
Ovaj lik jest smece, al barem govori istinu
Kako znas?
Dobrica ovaj prgožin, ko bi rekao da je došao da posadi cvijeće u Ukrajini
ovo jos malo ide pod kategoriju jet-set
ja mislim da ovaj samo pravi selfije i kobjagi da ratuje!!
Jos malo pa ce ovaj lik postati blago simpatican. Na dobrom je putu.
Čovjek je vlasnik fabrike, dezinformacija i bivši vlasnik kioska gdje se prodavao hot dog u nekom ruskom gradu. Samo 71 ruski vojnik zaginuo? Dodajte još jednu nulu i to bi bilo to...
🕸🦖
na kraju cu ovi da medjusobno zarate
Arkan II,samo GLUP k'o malj!!! Njegovi afiniteti su daleko iznad realnih mogucnosti. Sta je balvan umislio, CCC!!!
Svađaju se dva kretena koji je veći 😂
Prigožin je u levelu Arkana.Kriminalac,kukavica i zločinac. Vođa plaćenika i ne predstavlja tačan izvor. Novinarima na zapadu služi dobro i dižu ga jer progovori nekad protiv Rusije :)
Nije ga uopste strah davati ovakve izjave jer i sam zna da je ruska armija karina. Da imaju legitimitet wagnerovci bi sami mogli zauzet Moskvu.
Kako lik vec mjesecima trola zaapadne medije a ovi se izlozili ko kuje
Ovo već postaje propagandna dijareja.
Ne prilazi prozoru.